غذا های مدرن

طرز تهیه بیف استراگانف

طرز تهیه بیف استراگانف

پیشنهاد امروز ما برای شما تهیه یک بیف استراگانف خوشمزه و به یاد ماندنی است.
در این روزهای خانه‌نشینی بهترین و ارزانترین راه برای تغییر حال و هوای خانه، درست کردن
یک غذای خوشمزه است که تمام اعضای خانواده را سر کیف می‌آورد.

مواد لازم

🔹کره پاستوریزه دو قاشق غذاخوری
🔹قارچ۲۵۰ گرم
🔹گوشت راسته گوساله۶۰۰ گرم
🔹پیاز (خلالی شده)یک عدد
🔹سیر (رنده شده)یک حبه
🔹آرد معمولی دو قاشق غذاخوری
🔹عصاره گوشت کم نمک یک لیتر
🔹دانه خردل آسیاب شده نصف قاشق چای‌خوری
🔹خامه ترش ۴۰۰ گرم
🔹رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
🔹فلفل سیاه آسیاب شده یک چهارم قاشق چای‌خوری
🔹نمک نصف قاشق چای‌خوری
🔹نان باگت (برای سرو)به مقدار لازم
طرز تهیه بیف استراگانف

طرز تهیه بیف استراگانف

طرز تهیه

مرحله اول

برای شروع ابتدا قارچ‌ها را خوب بشویید.
برای این کار بهتر است یک قابلمه یا یک ظرف گود را از آب پر کنید و قارچ‌ها را داخل آن بریزید.

اجازه دهید تا قارچ‌ها چند دقیقه خیس بخورند تا تمام گرد و غبار و آلودگی‌ها از آن‌ها خارج شوند.

قارچ‌ها را داخل یک آبکش بریزید تا خشک شوند. سپس آن‌ها را برش بزنید.

مرحله دوم

یک ماهیتابه بزرگ بردارید و یک قاشق غذاخوری کره پاستوریزه داخل آن بریزید.
ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا کره آب شود.

قارچ‌های برش خورده را اضافه کنید و حرارت را کمی زیاد کنید.
حدود دو دقیقه قارچ‌ها را تفت دهید تا نرم شوند.
سپس قارچ‌ها را از ماهیتابه خارج کنید و کنار بگذارید.

آرد را داخل یک کاسه بریزید. گوشت راسته از پیش خرد شده را داخل کاسه حاوی آرد بریزید
و خوب مخلوط کنید تا همه‌جای گوشت به آرد آغشته شود.

یک عدد پیاز را پوست بکنید و به صورت خلالی خرد کنید. باقیمانده کره(یک قاشق غذاخوری) را داخل همان ماهیتابه بریزید و حرارت دهید تا آب شود.

پیازهای خلالی شده را داخل ماهیتابه بریزید و حدود دو دقیقه تفت دهید.

مرحله سوم

در همین حین که پیازها کم کم سرخ می‌شوند، تکه‌های گوشت را به ماهیتابه اضافه کنید

و همه مواد را به مدت دو تا سه دقیقه تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و قهوه‌ای شود.

سیر را رنده کنید و داخل ماهیتابه بریزید و با بقیه مواد تفت دهید.
اکنون یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را همراه با عصاره گوشت داخل ماهیتابه بریزید.
دانه خردل آسیاب شده را نیز اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله چهارم

قارچ‌های سرخ شده را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید.
اجازه دهید تا حدود ۱۰-۱۵ دقیقه تکه‌های گوشت به آرامی در کنار بقیه مواد پخته و نرم شوند.

خامه ترش را داخل یک کاسه بریزید و حدود یک ملاقه از سس گوشت داخل ماهیتابه را به آن اضافه کنید
و هم بزنید تا هم خامه گرم شود و هم کمی رقیق شود.

سپس مخلوط را به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.

مرحله پنجم

کمی از مزه مخلوط را بچشید و با توجه به ذائقه‌تان نمک و فلفل سیاه آسیاب شده اضافه کنید.
اجازه دهید برای ۳۰ دقیقه دیگر خوراک روی حرارت متوسط بماند و گوشت‌های ـن خوب پخته شود.

بیف استراگانف شما آماده سرو است.
آن را داخل بشقاب مورد نظرتان بریزید و همراه با مقداری سیب زمینی خلالی و نان باگت نوش جان کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده + 12 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا