دسردسر مدرن

طرز تهیه مارکیز شکلاتی

طرز تهیه مارکیز شکلاتی

مارکیز شکلاتی یک دسر فرانسوی است.
این نوع دسر چیزی بین موس و دسر پارفه سرد است و بیشتر، آن‌ها را در قالب‌های بزرگ درست نموده و سرد می‌نمایند.

مواد لازم

🔹شکلات خالص: ۲۰۰ گرم
🔹کره: ۱۰۰ گرم
🔹زرده تخم مرغ: ۳ عدد
🔹شکر دانه ریز: ۷۵ گرم
🔹اسانس با طعم شکلات: ۱ قاشق چای خوری
🔹خامه پرچرب: ۳۰۰ میلی لیتر
طرز تهیه مارکیز شکلاتی

طرز تهیه مارکیز شکلاتی

طرز تهیه

۱.شکلات‌ها را به قطعات کوچک خرد نمایید و به همراه کره داخل کاسه‌ای بریزید
و آن را روی قابلمه حاوی آب جوش قرار دهید و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
سپس مایه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.

۲. تخم مرغ‌های زده شده را با شکر داخل کاسه‌ای ریخته و با همزن بزنید تا کرم رنگ شود و حالت پفی پیدا نماید.

سپس مایه‌ی شکلات سرد شده را اضافه و با استفاده از همزن برقی با سرعت کم، مواد را خوب بزنید.
اسانس شکلات را به مواد افزوده و هم بزنید.

۳. خامه را آنقدر بزنید تا سفت شود و فرم بگیرد.
سپس آن را به مایه شکلات بیافزایید و هم بزنید.
با استفاده از قاشق، مخلوط آماده شده را داخل شش عدد ظرف یک نفره و یا قالب فلزی کوچک بریزید.
آن‌ها را حداقل تا ۲ ساعت سرد نمایید

۴. جهت سرو، هر کدام از آن‌ها را داخل ظرف مخصوص سرو به صورت جداگانه برگردانید،
اگر موقع بیرون آوردن دسر‌ها از قالب هایشان، کمی دچار مشکل شدید،
قالب‌های دسر را به مدت چند ثانیه داخل کاسه آب گرم بگذارید تا مارکیز‌ها به راحتی از قالب‌ها جدا شوند.

روی دسر‌ها را پودر کاکائو بپاشید و آن‌ها را با میوه‌هایی که درون شکلات کرده اید و خامه تازه سرو نمایید.

توصیه سرآشپز جهت تهیه مارکیز شکلاتی:

طعم خامه تازه در مقابل مزه این دسر کامل و پر مایه، تضاد دلچسبی ایجاد می‌نماید.
میوه‌ها را در شکلات سفید آب شده، فرو ببرید تا زیبایی خاصی از تضاد رنگ‌ها به وجود بیاید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 + 6 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا