شیرینی خشککیک و شیرینی

طرز تهیه شیرینی حاجی بادام

طرز تهیه شیرینی حاجی بادام

حاجی بادامی یکی از معروف‌ترین شیرینی‌های سنتی یزد است که اندازه کوچکی دارد

و به‌راحتی به جای قند، در کنار چای خورده می‌شود.

این شیرینی ساده محبوبیت زیادی در سراسر کشور دارد. نوع شمالی این شیرینی هم مشهور است.

مواد لازم

🔹زرده تخم مرغ: ۳ عدد
🔹پودر قند: یک لیوان فرانسوی دسته‌دار
🔹جوش شیرین: ۱/۳ قاشق چای خوری
🔹پودر بادام: حدود ۲۰۰ گرم
🔹پودر هل: یک قاشق چای خوری
🔹زعفران آب شده غلیظ: یک قطره
🔹جوز هندی: یک قاشق چای خوری
طرز تهیه شیرینی حاجی بادام

طرز تهیه شیرینی حاجی بادام

طرز تهیه

مرحله اول؛ آماده کردن خمیر شیرینی

در اولین مرحله از طرز تهیه شیرینی عید حاجی بادوم یزدی

باید فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود.

سپس ۲ سینی در اندازه متوسط انتخاب کنید و سطح آن‌ها را با کاغذ روغنی مخصوص شیرینی بپوشانید.
زرده تخم مرغ‌ها را جدا کنید و یک کاسه بریزید.

سپس پودر قند را به آن اضافه کنید و با همزن آن قدر مواد را بزنید تا کاملاً کرم رنگ و کشدار شود.

بعد از هم زدن تخم مرغ و پودر قند، پودر هل، زعفران آب شده

و جوش شیرین را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

در این مرحله از طرز تهیه شیرینی حاجی بادام برای عید دیگر از درجه کند همزن استفاده کنید

و همان‌طور که مواد در حال ترکیب شدن هستند، به آرامی آرد بادام را اضافه کنید.

آن قدر به این کار ادامه دهید تا خمیر منسجم شود و در یک قسمت کاسه جمع شود و دیگر به دست نچسبد.
به یاد داشته باشید که از آرد بادام در این شیرینی به جای آرد معمولی استفاده می‌شود،

پس اگر خودتان قصد درست کردن این آرد را دارید، حتماً چند بار بادام آرد شده را الک کنید

و مطمئن شوید که کاملاً له شکل آرد درآمده است.

مرحله دوم؛ درست کردن شیرینی

در دومین مرحله از طرز تهیه شیرینی حاجی بادام یزدی باید خمیر را با دست به گلوله‌هایی به اندازه فندق درآورید

و در سینی که از قبل روی آن کاغذ روغنی قرار دادید، بگذارید.
بعد از اینکه یک سینی را پر کردید، آن را برای حدود ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید.

بعد از این زمان یک شیرینی را از وسط به دو نیم تقسیم کنید.
وسط شیرینی حاجی بادام خانگی شما نباید نرم باشد و باید حالت ترد و شکننده‌ای داشته باشد.

بعد از آماده شدن شیرینی‌ها سینی را از فر خارج کنید و سینی دوم را در فر بگذارید.
اجازه دهید کمی سرد شوند و بعد شیرینی‌ها را از کاغذ روغنی جدا کنید.

می‌توانید این شیرینی ساده و خوشمزه را برای عید درست کنید و از عطر و طعم لذیذ آن در کنار خانواده لذت ببرید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده − شش =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا