شیرینی ترشیرینی خشککیک و شیرینی

طرز تهیه زولبیا

طرز تهیه زولبیا

زولبیا نوعی شیرینی است که معمولا همراه با شیرینی بامیه و گوش‌فیل به فروش می‌رسد.

تولید و مصرف این شیرینی در گستره وسیعی از جهان شامل شرق آسیا، خاورمیانه و شمال آفریقا رواج دارد.

مواد لازم

🔹۱۰۰ گرم نشاسته
🔹۲ قاشق چایخوری آرد
🔹۱/۲ لیوان ماست
🔹۱ قاشق چایخوری کره
🔹۲ قاشق غذاخوری گلاب
🔹۱/۴ قاشق چایخوری جوش شیرین
🔹عرق هل مقداری
طرز تهیه زولبیا

طرز تهیه زولبیا

طرز تهیه

نشاسته و ماست را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید.
مخلوط نشاسته و ماست را ۵ دقیقه کناری قرار دهید و مجدد مخلوط کنید تا یکدست شود.

آرد و کره نرم شده را اضافه و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود سپس جوش شیرین، گلاب و هل را اضافه کنید.
غلظت مایه زولبیا در این مرحله باید مانند ماست باشد.

اگر بیش از حد سفت بود ۱ قاشق گلاب اضافه کنید.
در صورت لزوم مخلوط را از یک صافی ریز رد کنید تا یکدست شود.

روی کاسه سلفون بکشید و آن را ۸ ساعت در یخچال استراحت دهید.
آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید و تمام شکر حل شود

سپس زعفران دم کرده، گلاب و آبلیمو را اضافه کنید و پس از ۱۰-۱۵ دقیقه که جوشید شربت را از روی حرارت بردارید.

داخل قابلمه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود.

مایه زولبیا را داخل قیف بریزید و ته قیف را سوراخ کنید سپس داخل روغن بریزید و شکل‌های درهم و دایره ای ایجاد کنید.

پس از اینکه زولبیا سرخ شد سریع داخل شربت قرار دهید و بگذارید ۵-۱۰ دقیقه بماند.
دقت کنید شربت باید گرم باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × چهار =

دکمه بازگشت به بالا