طرز تهیه زولبیا
طرز تهیه زولبیا
زولبیا نوعی شیرینی است که معمولا همراه با شیرینی بامیه و گوشفیل به فروش میرسد.
تولید و مصرف این شیرینی در گستره وسیعی از جهان شامل شرق آسیا، خاورمیانه و شمال آفریقا رواج دارد.
مواد لازم
🔹۱۰۰ گرم نشاسته
🔹۲ قاشق چایخوری آرد
🔹۱/۲ لیوان ماست
🔹۱ قاشق چایخوری کره
🔹۲ قاشق غذاخوری گلاب
🔹۱/۴ قاشق چایخوری جوش شیرین
🔹عرق هل مقداری
طرز تهیه زولبیا
طرز تهیه
نشاسته و ماست را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید.
مخلوط نشاسته و ماست را ۵ دقیقه کناری قرار دهید و مجدد مخلوط کنید تا یکدست شود.
آرد و کره نرم شده را اضافه و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود سپس جوش شیرین، گلاب و هل را اضافه کنید.
غلظت مایه زولبیا در این مرحله باید مانند ماست باشد.
اگر بیش از حد سفت بود ۱ قاشق گلاب اضافه کنید.
در صورت لزوم مخلوط را از یک صافی ریز رد کنید تا یکدست شود.
روی کاسه سلفون بکشید و آن را ۸ ساعت در یخچال استراحت دهید.
آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید و تمام شکر حل شود
سپس زعفران دم کرده، گلاب و آبلیمو را اضافه کنید و پس از ۱۰-۱۵ دقیقه که جوشید شربت را از روی حرارت بردارید.
داخل قابلمه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود.
مایه زولبیا را داخل قیف بریزید و ته قیف را سوراخ کنید سپس داخل روغن بریزید و شکلهای درهم و دایره ای ایجاد کنید.
پس از اینکه زولبیا سرخ شد سریع داخل شربت قرار دهید و بگذارید ۵-۱۰ دقیقه بماند.
دقت کنید شربت باید گرم باشد.