طرز تهیه دسر سوهان
طرز تهیه دسر سوهان
یکی از خوشمزه ترین دسرهای سنتی ما ایرانی ها سوهانه که عطر و بوی خاصش هوش از سر همه می بره.
حتما شما هم از طرفدارهای این شیرینی خوشمزه هستید و دوست دارید اون رو تو خونه درست کنید
مواد لازم
🔹آرد سفید ۱۰۰ گرم
🔹آرد جوانه گندم ۳۰ گرم
🔹آب ۲ پیمانه
🔹زرده تخم مرغ ۳ عدد
🔹کره آب شده ۱۰۰ گرم
🔹پودر قند ۳۰۰ گرم
🔹زعفران ۱/۳ استکان
🔹پودر هل ۱/۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه دسر سوهان
طرز تهیه
مرحله اول: پختن آرد
ابتدا آرد سفید و آرد جوانه گندم را با هم در یک کاسه می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم.
بعد آب را به آن ها اضافه کرده، هم می زنیم و به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار می دهیم
و مدام هم می زنیم تا هم غلیظ شود و هم رنگ آن تغییر کند.
مرحله دوم: زدن زرده تخم مرغ
در قابلمه ای کوچک زرده های تخم مرغ را ریخته و بعد از افزودن شکر به آن ها مواد را هم می زنیم.
(شکر را در چند مرحله آرام آرام به زرده ها اضافه کنید.)
کره آب شده را نیز به مواد افزوده و خوب با همزن دستی هم می زنیم تا مایعی یکدست حاصل شود.
مرحله سوم: آماده سازی دسر سوهان
همه ی مواد را یا هم ترکیب کرده و روی حرارت ملایم مدام هم می زنیم.
در نهایت زعفران آب کرده و پودر هل را نیز به آن ها می افزاییم تا رنگ و طعم خوبی به سوهان بدهد.
بعد از چند دقیقه که مواد به غلظت مناسب رسید زیر حرارت را خاموش کرده و آن را در ظرف مورد نظر سرو می کنیم.
می توانید روی آن را با پودر پسته و پودر بادام به دلخواه تزیین کنید.