دسردسر ایرانی

طرز تهیه کاچی خوشمزه و ساده

طرز تهیه کاچی خوشمزه و ساده

کاچی دسری قدیمی و سنتی است که دارای بافتی نرم و طعم و مزه عالی می باشد.

تهیه کاچی از سال های دور برای افرادی که تازه زایمان کرده اند، رایج بوده است که این نوع کاچی با ادویه های مخصوصی تهیه می شد.

اما این دسر مدت هاست جایگاه ویژه ایی در بین خانواده های ایرانی یافته است
و به عنوان دسر محبوب برای سفره افطار و یا به عنوان عصرانه و پیش غذا تهیه می شود.

مواد لازم

🔹آرد سبوس دار (آرد نانوایی) : یک لیوان
🔹شکر : یک لیوان
🔹آب ولرم : ۵ یا ۶ لیوان آب ولرم
🔹کره یا روغن جامد : دو قاشق غذاخوری سر خالی
🔹زردچوبه : یک چهارم قاشق چای خوری
🔹گلاب و زعفران : به مقدار دلخواه
طرز تهیه کاچی خوشمزه و ساده

طرز تهیه کاچی خوشمزه و ساده

طرز تهیه

ابتدا آرد را الک نموده و با حرارت ملایم حدود چهل دقیقه تفت دهید.

توجه داشته باشید که نیازی نیست رنگ آرد بعد از تفت دادن تیره شود، همین که رنگ آن نخودی شود کافی است.

با این کار کاچی شما بعد از پخت بوی خامی نمی دهد.

بعد از این که آرد خوب تفت خورد، کمی زردچوبه و شکر به آن اضافه نمایید و مجددا آرد را با شکر نیز کمی تفت دهید.

حال روغن یا کره را اضافه کرده و کمی تفت دهید.

در این مرحله از پخت کاچی حدود ۵ یا ۶ لیوان آب ولرم را کم کم اضافه نموده و مدام هم بزنید
تا گلوله گلوله نشود و آرد کاملا باز شود

در نهایت زعفران و گلاب را اضافه نمایید و هم زدن را ادامه دهید تا کاچی به جوش آید،

سپس حرارت را کم کنید و درب قابلمه را ببندید و آن را دم کنید و صبر کنید تا کاچی جا بیفتد و غلیظ شود.

سپس آن را در ظرف مناسب کشیده و تزیین نمایید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج − سه =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا