نان و خمیر

طرز تهیه خمیر و نان همبرگر

طرز تهیه خمیر و نان همبرگر

هرچند میتوانید به راحتی نان همبرگر را از بیرون خریداری کنید، نان همبرگر خانگی مزه دیگری دارد

و در ضمن به این ترتیب از کیفیت مواد اولیه مطمئن هستید چون خودتان مواد را تهیه میکنید.

بدون شک، خوردن یک نان همبرگر خانگی تازه همراه با همبرگر دست ساز با کیفیت با هیچ همبرگری که از بیرون بخرید قابل مقایسه نیست.

مواد لازم

🔹خمیرمایه ۲ و ۱/۴ قاشق چایخوری
🔹آرد سفید ۳ و ۱/۲ پیمانه
🔹آب گرم (۴۰ درجه سانتیگراد) ۱ پیمانه
🔹تخم مرغ بزرگ ۱ عدد
🔹کره ذوب شده ۳ قاشق غذاخوری
🔹شکر ۲ قاشق غذاخوری
🔹نمک ۱ قاشق چایخوری
🔹روغن مایع برای مالیدن کف ظرف و روی نان
🔹تخم مرغ ۱ عدد برای رومال
🔹شیر ۱ قاشق غذاخوری
🔹کنجد ۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه خمیر و نان همبرگر

طرز تهیه خمیر و نان همبرگر

طرز تهیه

مرحله اول

اول از همه خمیرمایه را همراه با کمی آرد (حدود نصف پیمانه) داخل کاسه بزرگی بریزید.

آب گرم را به آن اضافه کنید و بگذارید خمیرمایه عمل بیاید.

مخلوط باید شروع به کف کردن کند. این مرحله ۱۰-۱۵ دقیقه طول میکشد.

مرحله دوم

حال، کره ذوب شده، تخم مرغ، شکر و نمک را به مخلوط حاوی خمیرمایه اضافه کنید و مخلوط نمایید.

آرد باقی مانده را هم اضافه کنید و با سری خمیرزن همزن یا با دست خوب ورز بدهید تا خمیر یکدست و کشسان شود.

مرحله سوم

خمیر را یکجا جمع کنید و به شکل یک توپ بزرگ در بیاورید.

روی خمیر و کف یک کاسه را با کمی روغن چرب کنید و خمیر را در کاسه قرار دهید.
بگذارید خمیر دو ساعت بماند و ور بیاید.

مرحله چهارم

بعد از دو ساعت که حجم خمیر زیاد شد، آن را به شکل یک لوله دراز در بیاورید.

برای داشتن نان همبرگر بزرگ، خمیر را به ۸ تکه مساوی تقسیم کنید و برای داشتن نان همبرگر کوچک آن را ۱۲ یا ۱۴ قسمت کنید.

مرحله پنجم

کف یک سینی فر بزرگ کاغذ روغنی بکشید. هر تکه از خمیر را با دست چانه کنید
و چانه ها را با فاصله یکی دو سانتی روی سینی فر بچینید.

۱ ساعت دیگر صبر کنید تا حجم خمیر دو برابر شود و کم کم شبیه به نان همبرگر دلخواه شما بشود.

مرحله ششم

فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و بگذارید گرم شود.

وقتی چانه های خمیر آماده شدند، ۱ عدد تخم مرغ یا زرده تخم مرغ را به همراه شیر در کاسه کوچکی با چنگال بزنید.

به آرامی تخم مرغ زده شده را روی خمیر بمالید (مراقب باشید شکل خمیر را به هم نزنید).
بلافاصله کنجد را روی نان بپاشید.

مرحله هفتم

۱۵-۱۷ دقیقه در فر بپزید تا نان همبرگر شما طلایی رنگ و آماده شود.

این نان ها تا دو روز کیفیت خود را در دمای اتاق حفظ میکنند.

اما اگر میل دارید بیشتر از دو روز آنها را نگه دارید، نان را فریز کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − 10 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا