طرز تهیه فرنی قالبی

طرز تهیه فرنی قالبی
فرنی از جمله دسرهایی است که خیلی سریع آماده میشود و در هر زمانی چه تابستان و زمستان میتوان سرو کرد.
بیشترین زمانی که فرنی را مصرف میکنند، زمان افطار و سحر ماه رمضان یا هنگامی است
که شخصی دچار سرفههای متعددی میشود مثلا در بیماریهایی مثل کرونا و سرماخوردگی
مواد لازم
🔹شیر پرچرب: ۲ لیوان
🔹شکر: ۴ قاشق غذاخوری یا نصف لیوان
🔹نشاسته: ۲ قاشق غذاخوری
🔹گلاب و هل: به اندازه کافی
طرز تهیه فرنی قالبی
طرز تهیه
قدیمیها در ابتدا نشاسته را با کمی آب شستشو میدانند تا اگر کثیفی داشت، برطرف شود.
ولی دیگر نشاستههای امروزی تمیز هستند و نیازی به این کار نیست.
در هر صورت اگر قصد شستن و تمیز کردن نشاسته را دارید، باید خیلی سریع مقداری به اندازه نصف استکان آب بر روی نشاسته ریخته و بعد کمی هم بزنید
و آن را دور بریزید، فقط نباید اجازه بدهید که نشاسته با آب کاملاً مخلوط شود.
در دومین مرحله از طرز درست کردن فرنی باید بعد از تمیز کردن نشاسته ابتدا شیر سرد را در یک قابلمه بریزید.
سپس نشاسته و شکر را به آن اضافه کنید. شعله زیر گاز را روشن کنید و خوب هم بزنید تا نشاسته گلوله گلوله نشود.
هم زدن را تا زمانی که غلظت نشاسته به حد مناسب رسید، ادامه دهید.
سپس گلاب و هل و دیگر مواد را به فرنی اضافه میکنیم و باز هم میزنیم.
بعد از چند دقیقه، فرنی را از روی اجاق گاز بر میداریم. در این دستور مواد فرنی برای ۲ نفر مناسب است.
در صورت تمایل میتوانید مقدار مواد اولیه را ۲ تا چند برابر کنید.