طرز تهیه سالاد مرغ کاری مجلسی
سالاد مرغ کاری یکی از سالادهای سنتی است که به مرور با اضافه شدن
چند مواد اولیه امروزی، شکل و طعمی تازه به خود گرفته است.
این سالاد میتواند یک وعده غذای خوشمزه برای مهمانی، پیکنیک یا یک روز عادی در خانه باشد.
مواد لازم
سینه مرغ بدون پوست پخته شده
هویج خرد شده دو قاشق غذاخوری
ساقه کرفس خرد شده دو قاشق غذاخوری
گشنیز تازه و خرد شده یک چهارم فنجان
کشمش یک چهارم فنجان
مواد لازم برای سس
سس مایونز یک دوم فنجان
ماست یونانی یک چهارم فنجان
آب لیمو نصف یک لیمو
پودر کاری دو قاشق غذاخوری
عسل یک دوم قاشق غذاخوری
نمک
فلفل سیاه
طرز تهیه سالاد مرغ کاری مجلسی
طرز تهیه
مرحله اول
در یک کاسه بزرگ، تمامی مواد سالاد مرغ کاری را با یکدیگر مخلوط کنید.
مرحله دوم
برای تهیه سس مخصوص سالاد: در یک کاسه کوچک، سس مایونز، ماست یونانی، آب لیمو، پودر کاری و عسل را با هم ترکیب کنید
و در نهایت نمک و فلفل سیاه را به آنها اضافه کنید.
مرحله سوم
در این مرحله، سس را به سالاد اضافه و ترکیب کنید تا تمام مواد به آن آغشته شوند.
سالاد مرغ محبوب آماده است تا آن را سرو کنید.
نکات
کاری ادویه ترکیبی و گرم است، قبل از مصرف مطمئن شوید که حساسیتی به آن ندارید.
میتوانید در صورت علاقه، مقداری پنیر پارمسان روی سالاد رنده کنید.
استفاده از آجیلها مانند بادام هندی، این سالاد را دلپذیرتر میکند.