فرانسوینان و خمیر

طرز تهیه کرپ با ماست ؛ یک صبحانه فرانسوی کلاسیک

طرز تهیه کرپ با ماست ؛ یک صبحانه فرانسوی کلاسیک

کرپ و البته کرپ شیرین یکی از خوشمزه‌ترین دسرهای فرانسوی است
که پای محبوبیتش به تمام نقاط جهان رسیده است.

کرپ انواع مختلفی دارد و چه به صورت شیرین که به عنوان صبحانه
و چه به صورت شور که به عنوان میان وعده و حتی غذای اصلی سرو می‌گردد.

کرپ شیرین شباهت زیادی به پنکیک دارد.
اما کرپ نازک‌تر است و مایه خمیری آن نباید هیچ گلوله‌ای داشته باشد.

مواد لازم

تخم مرغ بزرگ دو عدد
شیر کم‌چرب یک فنجان
آب نصف فنجان
آرد همه منظوره یک فنجان
کره دویچه دو قاشق غذاخوری
عسل دو قاشق غذاخوری
عصاره وانیل نصف قاشق چای‌خوری
نمک یک‌سوم قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای فیلینگ کرپ با ماست

ماست ایسلندی یک فنجان
عسل دو قاشق غذاخوری
لیمو ترش یک عدد
آبلیمو تازه نصف قاشق چای‌خوری
عصاره وانیل نصف قاشق چای‌خوری
پودر قندبه مقدار دلخواه

طرز تهیه کرپ با ماست ؛ یک صبحانه فرانسوی کلاسیک

طرز تهیه کرپ با ماست ؛ یک صبحانه فرانسوی کلاسیک

طرز تهیه

مرحله اول

برای تهیه این کرپ ابتدا باید خمیر کرپ را آماده کنید.

برای تهیه خمیر تمام مواد لازم یعنی تخم مرغ، شیر کم چرب، آب، آرد، کره دویچه مارکن، عسل، نمک و عصاره وانیل را داخل یک کاسه ریخته

و با همزن با هم مخلوط کنید تا بافت خمیر تشکیل شود.

خمیر را به مدت نیم تا یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا آماده شود.

مرحله دوم

یک تابه نچسب بردارید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا تابه داغ شود.
خیلی کم تابه را با اسپری چرب کنید فقط در حدی که رطوبت بگیرد.

یک‌چهارم فنجان از خمیر را وسط تابه بریزید و تابه را بچرخانید تا خمیر پخش شده و ضخامتش کم شود.

خمیر باید آنقدر روی حرارت باشد تا لبه‌های آن خشک شده و مرکز آن دیگر حالت چسبندگی نداشته و پخته شود.

سپس یک کفگیر نازک باید به کرپ بزنید و آن را با یک حرکت سریع برگردانید تا سمت دیگر آن هم طلایی شده و بپزد.

کرپ پخته شده را داخل یک بشقاب قرار دهید و با باقی خمیر دوباره کرپ درست کنید.

تقریبا برای آنقدر خمیر حدود ۱۰ عدد کرپ باید داشته باشید.

مرحله سوم

در این حین که کرپ‌ها در حال پختن هستند، شروع به درست کردن مواد داخل کرپ کنید.

برای این کار تمام مواد شامل ماست ایسلندی، عسل، آبلیمو، شکر و عصاره وانیل را داخل یک کاسه با هم مخلوط کنید.

پوست لیمو را هم با رنده ریز، رنده کرده و به مواد اضافه کنید.

مرحله چهارم

برای سرو یک لایه از کرپ  را روی سطح کارتان قرار دهید.

مواد آماده شده را روی یک سمت کرپ بریزید و آن را بپیچید.

کرپ‌های آماده شده را داخل یک ظرف بچینید و روی آن‌ها مقداری ماست و پودر قند برای تزئین بریزید. نوش جان!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده − 6 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا