طرز تهیه سوپ جو قرمز
طرز تهیه سوپ جو قرمز
سوپ جو قرمز یکی از سوپهای کلاسیک و بسیار پرطرفدار در میان ما ایرانیها است
که به عنوان پیش غذا در میهمانیها و به عنوان یک غذای کامل برای خانواده سرو میشود.
در واقع محبوبیت این سوپ آنقدر زیاد است که تقریبا در منو تمام رستورانها وجود دارد و به عنوان پیش غذا سرو میشود.
تهیه سوپ جو قرمز به قدری ساده است که حتی کسانی که سررشتهای در آشپزی ندارند
به راحتی میتوانند این سوپ را به بهترین شکل تهیه کنند.
مواد لازم
پیاز بزرگ (خرد شده)یک عدد
هویج (خرد شده)دو عدد
کرفس (خرد شده)یک فنجان
سیر (خرد شده)سه حبه
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
جو یک فنجان
گوجه فرنگی (خرد شده)۳۰۰ گرم
آب مرغ یا آب سبزیجات دو پیمانه
آب دو لیوان
برگ بو یک عدد
فلفل سیاه یکهشتم قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه سوپ جو قرمز
طرز تهیه
مرحله اول
برای شروع ابتدا باید سبزیجات سوپ را خرد کنید.
مرحله دوم
پیاز، هویج، کرفس و سیر را بعد از این که شستید داخل آبکش بریزید تا خشک شوند.
سپس آنها را به صورت ریز خرد کنید. سپس روغن زیتون را داخل یک قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید.
سبزیجات خرد شده را حدود ۱۰ دقیقه داخل قابلمه تفت دهید تا آرام شروع به نرم شدن کنند.
در این حین که سبزیجات در حال پختن هستند، جو را داخل یک فنجان بریزید
و تا جایی که آب روی آن را میپوشاند، روی آن آب بریزید.
مرحله سوم
گوجه فرنگی را بشویید و به صورت نگینی خرد کنید.
سپس گوجه فرنگی خرد شده را همراه آب مرغ یا آب سبزیجات ، برگ بو و فلفل به مواد اضافه کنید
و صبر کنید تا به جوش آیند.
در این مرحله جو را آبکش کرده و به قابلمه اضافه کنید.
حرارت را ملایم کرده و صبر کنید تا مواد حدود ۴۵ دقیقه با هم بپزند و سوپ حسابی جا بیفتد.
مرحله چهارم
البته اگر بخواهید میتوانید همزمان با خرد کردن و تفت دادن سبزیجات جو را در ظرفی جدا روی حرارت قرار دهید
تا نیمپز شود و سپس آن را آبکش کرده و به سوپ اضافه کنید؛ اینکار به سریعتر حاضر شدن سوپ شما کمک میکند.
زمانی که سوپ شما شروع به جوشیدن کرد و لعاب انداخت آماده است؛
در چند دقیقه آخر پخت به مقدار لازم نمک اضافه کرده و سوپ را از روی حرارت بردارید.
برای تزئین از مقداری جعفری خرد شده استفاده کنید.