طرز تهیه کاپ سیب زمینی پنیری
طرز تهیه کاپ سیب زمینی پنیری
برای خیلیها سختترین قسمت مهمانی انتخاب غذایی است
که جدا از این که باب میل مهمان باشد،درست کردنش وقت زیادی نبرد.
فینگرفودها جز سریعترین و در عین حال خوشمزهترین غذاهایی هستند
که برای مهمانی و یک شب خاطرهانگیز و لذیذ یک انتخاب فوقالعاده محسوب میشوند
مواد لازم
سیب زمینی چهار عدد
پنیر پارمسان (رنده شده)چهار قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ سه عدد
کره پاستوریزه (ذوب شده)۵۰ گرم
فلفل به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
پنیر تازه موزارلا به مقدار لازم
بیکن خرد شده چهار ورق
جعفری خرد شده برای تزیین
گوجه گیلاسی برای تزیین
طرز تهیه کاپ سیب زمینی پنیری
طرز تهیه
مرحله اول
برای شروع داخل قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.
سیب زمینیها را داخل آب جوش بیندازید و اجازه دهید به مدت بیست دقیقه بجوشند تا پخته شوند.
سپس سیب زمینیها را کنار بگذارید تا سرد شوند.
مرحله دوم
بعد از این که سیب زمینیها خنک شدند، پوستشان را بگیرید و با رنده ریز آنها را داخل یک کاسه رنده کنید.
پنیر پارمسان رنده شده، زرده تخم مرغ،کره ذوب شده و نمک و فلفل را به سیب زمینی اضافه کرده
و شروع به هم زدن کنید تا مواد کاملا با هم مخلوط و یکدست شوند.
مرحله سوم
در این مرحله یک کاغذ نسوز روی سینی فر پهن کرده و مایه سیب زمینی را داخل قیف آشپزی بریزید.
سر قیف را ماسوره نصب کنید و مایه سیب زمینی را درست مانند مثل یک کاپ کوچک قیف کنید.
به همین شکل باقی مایه سیب زمینی را هم قیف کنید و سینی فر را به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
مرحله چهارم
بعد از ۱۵ دقیقه مایه سیب زمینی کاملا برشته شده است.
موزارلاهای توپی را داخل کاپ سیب زمینی بگذارید و مقداری بیکن خرد شده روی آن بریزید
سپس مقداری جعفری خرد شده و فلفل سیاه روی پنیر و بیکنها بپاشید.
مرحله پنجم
مجددا قالب را حدود ۵ دقیقه داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا پنیر ذوب شود.
کاپ سیب زمینی پنیری شما به همین راحتی آماده است. آن را با گوجه گیلاسی تزیین و نوش جان کنید.