فست فود

طرز تهیه مینی پیتزا

طرز تهیه مینی پیتزا

پیتزا چه کوچک باشد چه بزرگ در ردیف محبوب‌ترین و شناخته شده‌ترین غذاها قرار دارد
و انواع مختلف آن در هزاران شهر در سراسر دنیا طبخ می‌شود.

مواد لازم

خمیر پیتزای آماده
سس گوجه فرنگی
سس پستو
قارچ
پپرونی
فلفل سبز
گوجه فرنگی گیلاسی
پنیر موزارلا
ریحان تازه
پیاز قرمز
طرز تهیه مینی پیتزا

طرز تهیه مینی پیتزا

طرز تهیه

مرحله اول

فر را با دمای ۲۵۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
روی یک سطح صاف مقداری آرد بپاشید و خمیر را روی آن با کم‌ترین ضخامت پهن کنید
تا بعد از پخته شدن در فر جای پف کردن داشته باشد.

از یک فنجان فلزی یا شیشه‌ای یا کاتر شیرینی‌پزی برای بیرون آوردن دایره‌ها از خمیر استفاده کنید.
از خمیری که پهن کرده‌اید باید بتوانید ۸ یا ۹ دایره بیرون بیاورید.

برای این که خمیر دوباره به هم بچسبد آن را زیر آب بگیرید و دوباره آن را با کمی آرد پهن کنید.
دوباره با استفاده از کاتر یا لبه فنجان ۴ یا ۵ دایره دیگر از خمیر بیرون بیاورید.
سپس خمیرها را روی سینی فر بچینید و ۷ تا ۸ دقیقه در فر بپزید.

مرحله دوم

در همین حین موادی را که می‌خواهید روی خمیر بگذارید آماده کرده و پنیر را خرد یا رنده کنید.

خمیر را که حالا باید زیر و روی آن کمی ترد شده باشد از فر بیرون بیاورید،
روی آن سس گوجه فرنگی، روغن زیتون، سس پستو یا هر نوع سس دیگری را که می‌خواهید به عنوان زمینه قرار دهید.

مواد دیگر را نیز بر حسب سلیقه روی سس بریزید و پنیر را به آن‌ها اضافه کنید.
حالا پیتزاها را به فر برگردانید و در حالی که مراقب آن‌ها هستید ۱۰ تا ۱۲ دقیقه دیگر بپزید.

زمانی که پنیر به اندازه‌ای که دوست دارید آب شد پیتزاها را از فر بیرون بیاورید.
مینی پیتزاهای جذاب را تا گرم هستند نوش جان کنید!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 4 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا