فرانسوینکات آشپزی

طرز تهیه نان باگت فرانسویی

طرز تهیه نان باگت فرانسویی

طرز تهیه نان باگت فرانسوی یک نان سنتی فرانسوی هست که معمولا همراه غذا خورده میشه

برا یدرست کردن این نان یک نکته خیلی مهمه که ابندا فر را با دمای ۲۰۵ درجه روشن کنیم

و خمیر را برای ۵ دقیقه با این دما بگذاریم تا یک پوسته برشته روی خمیر رو بگیره

سپس روی نان کمی آب اسپری میشه و دمای فر رو کم میکنیم تا نان آرام بپزه.

مواد لازم

خمیرمایه ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۳ قاشق غذاخوری
آب گرم ۲ و ۱/۲ پیمانه
نمک ۱ قاشق غذاخوری
روغن ۵ قاشق غذاخوری
آرد ۶ پیمانه + کمی بیشتر
کره به مقدار کافی
طرز تهیه نان باگت فرانسویی

طرز تهیه نان باگت فرانسویی

طرز تهیه

مرحله اول: تهیه خمیر نان باگت

ابتدا، خمیر مایه را در کاسه کوچکی با نصف پیمانه آب گرم (حدود ۴۰ درجه) و شکر مخلوط کنید

و ۵-۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا خمیر مایه عمل بیاید و روی مایع کف ایجاد شود.

در کاسه بزرگی، ۳ پیمانه از آرد را با روغن، نمک و ۲ پیمانه آب گرم مخلوط کنید.

مخلوط خمیرمایه را اضافه کنید و مواد را با همزن برقی (با سری خمیرزن) یا دستی خوب مخلوط کنید.

۳ پیمانه آرد دیگر را هم اضافه کنید و با همزن برقی بزنید یا با دست خوب ورز بدهید.

اگر خمیر شل و چسبناک بود به تدریج مقدار بیشتری آرد اضافه کنید

(تا ۱/۲ پیمانه) و آن قدر ورز بدهید تا به فرم مطلوب برسد و زیاد به دست نچسبد.

سطح کار را آرد بپاشید و خمیر را به آن منتقل کنید.
مجدداً ۲-۳ دقیقه ورز بدهید.

بگذارید خمیر حدودا ۱۰ دقیقه بماند و وربیاید سپس ۱-۲ دقیقه دیگر ورز بدهید.

این کار را ۳ بار دیگر تکرار کنید (یعنی در مجموع ۵ بار با فاصله ۱۰ دقیقه ورز بدهید).

مرحله دوم: شکل دادن به خمیر نان باگت

خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.
یک قسمت را با وردنه به صورت یک مستطیل باز کنید.

طول مستطیل تعیین کننده طول نان شماست.
حال خمیر را رول کنید تا به شکل یک لوله در بیاید.

دو طرف رول را به سمت زیر آن تا کنید و کمی فشار بدهید.
نصف دیگر خمیر را هم به همین شکل رول کنید.

سپس هر دو را روی سینی فر چرب نشده با فاصله قرار دهید.

حال یک چاقو بردارید و با آن ۳-۴ خط اریب روی نان‌ها بیاندازید.

عمق برش در حدی باشد که یکی دو لایه از خمیر بریده شود.

در این مرحله می‌توانید برای قشنگ‌تر شدن رنگ نان‌باگت مقداری سفیده تخم مرغ روی آنها بمالید اما ضرورتی ندارد.

مرحله سوم: برآمدن خمیر و پخت نان باگت

بگذارید رول‌های نان ۳۰ دقیقه در جای گرم ور بیایند.
در این مدت فر را با درجه حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.

سپس سینی را ۲۰-۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا نان‌ها قهوه‌ای رنگ شوند.

وقتی نان فرانسوی آماده شد مقداری کره روی آن بمالید و سپس آن را سرو کنید.

کره باعث می‌شود نان نرم بماند و در ضمن ظاهر براق و زیباتری پیدا می‌کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × سه =

دکمه بازگشت به بالا