طرز تهیه بیفتک
طرز تهیه بیفتک
یکی از پر طرفدارترین غذاهای گوشتی، استیک و بیفتکه. بیفتک و استیک غالبا با راسته ی گوساله درست میشه.
تفاوت اصلی این دو غذای گوشتی در ضخامت گوشت و روش پخت اون هاست.
بیفتک معمولا نازک تر از استیکه و به شکل سرخ شده (با روغن بسیار کم) آماده میشه.
مواد لازم
گوشت راسته گوساله ۰.۵ کیلوگرم
قارچ ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
آرد ۱ قاشق غذاخوری
سس سویا ۲ قاشق غذاخوری
خامه ۲۰۰ گرم
جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
نمک و پودر فلفل سیاه به میزان دلخواه
طرز تهیه بیفتک
طرز تهیه
گوشت بیفتک را خوب با بیفتک کوب بکوبید تا کاملا نازک شود.
روی هر دو طرف گوشت را فلفل بپاشید و آن را با دست ماساژ دهید تا همه ی قسمت های گوشت طعم دار شود.
سپس آن را داخل مقدار بسیار کمی روغن سرخ کنید.
زمانی که هر دو طرف بیفتک سرخ شد، آن ها را از تابه خارج کنید.
قارچ ها را به شکل ورقه ای و پیاز را به شکل نگینی خرد کنید.
پیازها را داخل تابه و کمی روغن تفت دهید و بعد از آن که نرم و طلایی رنگ شد، قارچ ها را به آن اضافه کنید
و تفت دهید (می توانید چند قطره آب لیمو ترش به قارچ ها اضافه کنید تا سیاه نشوند).
پس از آن که رنگ قارچ ها نیز تغییر کرد، آرد الک شده، خامه، سس سویا، فلفل و نمک را به آن اضافه و با هم مخلوط کنید.
اجازه دهید تا سس کمی بجوشد.
بیفتک های آماده شده را داخل سس قرار دهید. درب تابه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا بیفتک ها کمی با سس بپزند
بیفتک ها را داخل بشقاب سرو کرده و مقداری از سس قارچ را روی آن بریزید.
سپس روی آن را با جعفری خرد شده تزیین کنید.