طرز تهیه کیک شکلاتی کاکائویی

طرز تهیه کیک شکلاتی کاکائویی
کیک شکلاتی جزء کیک های نرم و نازک است که با بویی که راه می اندازد و نشاطی که به وجود می آورد می تواند آدم را سر ذوق بیاورد.
مواد لازم
آرد سفید همه کاره :۲۰۰ گرم
شکر:۲۰۰ گرم
بیکینگ پودر:یک قاشق چایخوری
پودر سودا یا جوش شیرین :نصف قاشق چایخوری
کره:۱۷۵ گرم
پودر کاکائو:۴۰ گرم
تخم مرغ درشت :۲ عدد
خامه ترش یا معمولی :۱۵۰ میلی لیتر
عصاره وانیل (دلبخواه) :دو قاشق چایخوری
مواد برای روی کیک
کره:۷۵ گرم
شکلات سیاه آب شده :۱۷۵ گرم
شکر:۳۰۰ گرم
عصاره وانیل:یک قاشق چایخوری
خامه شیرینی پزی :۱۲۵ گرم
طرز تهیه کیک شکلاتی کاکائویی
طرز تهیه
مرحله اول
ابتدا باید همه مواد را از نیم ساعت قبل در دمای اتاق قرار دهید تا مواد هم دما شوند.سپس فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود.
مرحله دوم
آرد ، بیکینک پودر ، پودر کاکائو و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید و چند بار الک کنید. همچنین میتوانید همه مواد خشک را در دستگاه غذاساز بریزید و یک بار هم بزنید.
مرحله سوم
سپس شکر، کره، تخم مرغ، خامه و وانیل را به همراه مخلوط آرد در دستگاه غذاساز بریزید و آنقدر هم بزنید تا مایه غلیظ و کشداری بدست بیاید.
مرحله چهارم
قالبتان را چرب کنید و روی دیواره و کف آن مقداری آرد بپاشید و مایه کیک را داخل آن بریزید و به مدت ۳۰دقیقه در فر قرار دهید.
دستور تهیه شکلات رویه کیک :
برای مواد روی کیک باید شکلات را در ظرفی بریزید و روی بخار آب قرار دهید تا ذوب شود.
( پیشنهاد میشود از شکلات تلخ استفاده کنید)کره را هم همین طور آب کنید و وقتی کمی سرد شدند با هم مخلوطشان کنید.
سپس همه مواد روی کیک را داخل غذا ساز بریزد و هم بزنید.
مایه شکلاتی کیک را بین دو لایه نصف شده کیک بمالید و طبقه اول را روی طبقه دوم قرار دهید.روی سطح کیک را هم با مایه شکلاتی پر میکنیم .
بعد از چند دقیقه، که مواد سفت میشوند و کیک آماده است.
طرز تهیه کیک شکلاتی کاکائویی