سالاد

طرز تهیه سالاد سزار با پارمای مرغ

طرز تهیه سالاد سزار با پارمای مرغ

سالاد سزار یکی از سالادهای محبوب و اصیل ایتالیایی است
که اولین بار توسط سرآشپزی به نام سزار کاردینی تهیه شد.

این سالاد خوشمزه در ۲۰ دقیقه تهیه می‌شود. قدمت این سالاد به ۱۰۰ سال پیش برمی‌گردد.

مواد لازم

پارمای مرغ سولیکو ۳۰۰ گرم
نان تست یک بسته
کاهو پیچ
گوجه فرنگی
سس مایونز یک سوم فنجان
سس خردل یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون چهار قاشق غذاخوری
آبلیمو یک قاشق غذاخوری
پنیر ۱۰۰ گرم
طرز تهیه سالاد سزار با پارمای مرغ

طرز تهیه سالاد سزار با پارمای مرغ

طرز تهیه

مرحله اول

برای تهیه سالاد سزار، در حالت عادی باید سینه یا فیله‌های مرغ را مکعبی برش دهید

و برای مزه دار کردن آن مرغ را در مقداری روغن زیتون و سیر خرد شده،
نمک و فلفل و کمی آبلیمو به مدت نیم ساعت قرار دهید و بعد سرخش کنید.

اگر وقت کافی برای انجام این مراحل را ندارید، فقط کافی است پارمای مرغ سولیکو را برش دهید.

مرحله دوم

طعم‌دار کردن نانی که در سالاد سزار می‌زنید، به خوش‌طعم شدن آن کمک زیادی می‌کند.

برای این‌کار مقداری سیر خرد شده را در روغن زیتون تفت دهید و نان تست‌هایی که اطرافش را جدا کرده‌اید

و مکعبی برش زدید را به سیر تفت داده شده اضافه کنید تا طعم‌دار و طلایی و خوشرنگ شوند.

مرحله سوم

کاهو پیچ را خرد کنید و پارمای مرغ و نون تست و کاهو را در ظرف مورد نظرتان با هم مخلوط کنید.

یادتان نرود که تهیه سالاد سزار با کاهوی پیچ آن را نسبت به سالادی که با کاهو رسمی آماده شده خوشمزه‌تر می‌کند.

طرز تهیه سس سزار خوشمزه

سس مایونز، سس خردل، پنیر ، یک حبه سیز، مقداری نمک، کمی روغن زیتون و آبلیمو را با هم در مخلوط کن بریزید

و وقتی خوب ترکیب شدند این سس را روی سالادتان بریزید. سالاد شما حاضر است. نوش جان!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه + نه =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا