طرز تهیه املت فریتاتای ایتالیایی
املت فریتاتا یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار ایتالیایی است که طرز تهیه آن هم آسان است
و این املت ایتالیایی طعم خاصی دارد و با ذائقه ایرانی ها هم جور در می آید.
فریتاتای ایتالیایی شامل تخم مرغ، گوشت، سبزیجات، پنیر و پاستا است
و خیلی شبیه به کوکو می باشد ولی تفاوتش این است که در فر پخته می شود.
این املت به همراه ریحان و پنیر یکی از مشهورترین صبحانه ها در ایتالیا است.
میتوانید با توجه به سلیقه خود در این غذا از سبزیجات استفاده کنید.
مواد لازم
تخم مرغ ۴ عدد
شیر نصف لیوان
پنیر سفید سفت ۱۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۴ عدد کوچک
فلفل کاپایا ۲ عدد
سیر ۱ حبه
ریحان تازه ۳ تا ۴ ساقه
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه نوک قاشق چای خوری
نمک به میزان لازم
طرز تهیه املت فریتاتای ایتالیایی
طرز تهیه
در ابتدا تخم مرغ و شیر را در ظرفی مناسب برزید و با همزن برقی بزنید تا سبک شود
و سپس فلفل کاپیای خرد شده، پنیر سفید مکعبی خرد شده برگ های ریحان تازه ریز شده همراه با فلفل سیاه و نمک را به موادتان اضافه کنید
و تمام این مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.
تابه ای را انتخاب کنید که در فر جای بگیرید و سپس مواد را در ظرف تابه مناسب بریزید و بر روی شعله بگذارید
و سیر خرد شده را با گوجه فرنگی که از وسط دو نصف شده است به مدت ۲ الی ۳ دقیقه در آن تفت دهید.
گوجه فرنگی ها را از تابه بیرون بیاورید و مخلوط تخم مرغی را به تابه اضافه کنید و در تابه را ببندید و بگذارید
به مدت ۵ الی ۶ دقیقه پخته شود و سپس زیر اجاق را خاموش کنید و گوچه ها را روی املت نیمه آماده می چینیم
و تابه را ۵ دقیقه درون فر می گذاریم و البته از قبل دمای فر ررا رروی ۲۰۰ درجه قرار می دهیم.