غذا های مدرنمکزیکی

طرز تهیه فاهیتا یک غذای مکزیکی

طرز تهیه فاهیتا یک غذای مکزیکی

فاهیتا از انواع غذاهای مکزیکی خوشمزه و مقوی است و شما می توانید این غذای بی نظیر را در منزل به راحتی تهیه کنید.

در دستور ساخت فاهیتا از سینه مرغ و روغن مایع و پیاز و فلفل دلمه ای و آبلیمو تازه و روغن زیتون
و سیر و نمک و فلفل قرمز و و زیره و گشنیز و فلفل هالوپینو استفاده می شود

همچنین برای سرو این غذای فرنگی از خامه ترش و نان پیتا و پنیر چدار و یا گودا و گواکومولی و کاهو و گوجه فرنگی استفاده کرد.

مواد لازم

سینه مرغ : ۶۰۰ تا ۷۵۰ گرم
پیاز بزرگ : یک عدد
روغن مایع : دو قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای رنگی : سه عدد
آبلیمو تازه : دو قاشق غذاخوری
سیر : ۴ حبه
روغن زیتون : سه قاشق غذاخوری
سیر له شده : ۴ حبه
فلفل قرمز : ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک : ۱/۲ قاشق چایخوری
گشنیز خرد شده : ۱/۴ فنجان
زیره : ۱/۲ قاشق چایخوری
فلفل هالوپینو درشت و له شده : یک عدد
طرز تهیه فاهیتا یک غذای مکزیکی

طرز تهیه فاهیتا یک غذای مکزیکی

طرز تهیه

برای تهیه فاهیتا ابتدا سینه مرغ را به شکل ورقه ورقه و با ضخامت یک سانتی متر برش بزنید.

روغن زیتون و سیر و آبلیمو و نمک و فلفل قرمز و زیره و گشنیز و فلفل هالوپینو را درون ظرفی بزرگ بریزید

و همه این مواد را با یکدیگر مخلوط کنید سپس سینه مرغ برش زده شده
را درون مخلوط این مواد به مدت یک ساعت و در دمای اتاق قرار دهید.

در مرحله بعدی ساخت فاهیتا بعد از مدت زمان ذکر شده سینه های مرغ برش زده شده را از درون سس مخصوص بیرون آورید

و با کمک دستمال کاغذی مواد درشتی را که روی سینه مرغ چسبیده اند تمیز کنید
تا در زمان سرخ کردن سینه های مرغ این مواد نسوزند.

تابه چدن را روی گاز با حرارت زیاد قرار دهید و یک قاشق غذاخوری روغن درون تابه بریزید

و بعد از داغ شدن روغن برش های سینه مرغ را درون تابه بریزید و اجازه دهید

که یک طرف سینه مرغ سرخ شود سپس طرف دیگر سینه مرغ را برگردانید تا به خوبی سرخ شود.

بعد از سرخ شدن دو طرف برش های سینه مرغ تابه را از روی حرارت گاز بردارید

و سینه های مرغ سرخ شده را روی یکدیگر قرار دهید و روی آن ها را با کمک فویل ببندید تا گرم بمانند.

۱ قاشق غذاخوری روغن مایع درون تابه چدنی دیگری بریزید و تابه را روی حرارت گاز با شعله زیاد قرار دهید

و بعد از اینکه روغن داغ شد فلفل دلمه های رنگی خرد شده و پیاز خرد شده را به روغن بیفزایید و با کمک قاشق این مواد را هم بزنید

و اجازه دهید تا به مدت ۲ دقیقه روی حرارت گاز سرخ و کمی پخته شوند و اگر تمایل دارید

فلفل دلمه ای و پیاز طعم خامی نداشته باشد بهتر است مدت زمان ۲ دقیقه را بیشتر کنید.

در مرحله بعدی طرز تهیه فاهیتا سینه های مرغ را به صورت نواری ببرید و به فلفل دلمه ای و پیاز اضافه کنید

سپس مخلوط این مواد را درون ظرفی مناسب برای سرو بریزید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده − 12 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا