طرز تهیه سالاد هندوانه با پنیر
طرز تهیه سالاد هندوانه با پنیر
سالاد هندوانه با پنیر و نعناع به همراه پیاز قرمز یک ترکیب بهاری یا تابستانی و عالی را برای شما به ارمغان میآورد.
برای اینکه این سالاد را به یک معجون خوشمزه تبدیل کنید کافی است کمی بالزامیک به آن اضافه کنید.
یکی از دلایلی که فصل تابستان جز فصلهای دوست داشتنی است
این است که دستور غذاهایی که در این فصل موجود هستند و غذاهای جدیدی که میتوان تهیه کرد
بسیار هیجان انگیز و جدید و لذت بخش هستند.
قبل از اینکه به طرز تهیه این سالاد بپردازیم میخواهیم بدانیم چه هندوانهای مناسب خرید است.
اگر شما هیچ اطلاعاتی راجع به این میوه ندارید بهترین راه این است که قبل از خرید آن را تست کنید
( هندوانه به شرط چاقو) و فروشنده به شما کمک کند تا هندوانه بهتری را خریداری کنید.
مواد لازم
هندوانه مکعبی خرد شده پنج فنجان
پیاز قرمز یکدوم
پنیر ۲۰۰ گرم
نعنا خرد شده نصف فنجان
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
سرکه بالزامیک مخصوص سالاد نصف فنجان
طرز تهیه سالاد هندوانه با پنیر
طرز تهیه
مرحله اول
درست است که در تهیه این سالاد تنها از میوه استفاده نشده، اما ما آن را به فهرست ۱۰ سالاد میوه برتر اضافه کردهایم.
برای تهیه این سالاد ابتدا هندوانه وپنیر را داخل کاسه مورد نظرتان بریزید.
سپس پیاز و نعناع خرد شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند
اما حواستان باشد با شدت هم نزنید که هندوانهها خرد نشوند.
در آخر سرکه بالزامیک را روی آن بریزید و از خوردن این ترکیب جذاب در کنار خانوادهتان لذت ببرید. نوش جان!