شربت ها

طرز تهیه شربت شاه توت

طرز تهیه شربت شاه توت

شربت توت سیاه یکی از انواع شربت های خوشمزه و سنتی ایرانی است که خواص فراوانی برای سلامتی دارد،

برای مشاهده این آموزش در ادامه با مستر آشپز همراه باشید.

مواد لازم

توت سیاه۱ کیلوگرم
شکر۱ کیلوگرم
آب۲ لیوان
طرز تهیه شربت شاه توت

طرز تهیه شربت شاه توت

طرز تهیه

مرحله اول

ابتدا توت ها را تمیز می کنیم، سپس می شوییم و داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم.

در ادامه شکر را لابه لای توت ها را می ریزیم و قابلمه را به مدت یک شب در یخچال قرار می دهیم.

مرحله دوم

پس از گذشت حداقل ۶ ساعت قابلمه را از یخچال خارج می کنیم و آب را به قابلمه اضافه می کنیم.

در ادامه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و هم می زنیم تا آب به جوش بیاید و شکر به طور کامل در آب حل شود.

مرحله سوم

حالا باید صبر کنیم تا شربت به جوش بیاید، پس از اینکه شربت به نقطه جوش رسید،

کف های ایجاد شده روی شربت را با یک قاشق مناسب جمع می کنیم و دور می ریزیم.

این کار باعث می شود رنگ شربت زیباتر و شفاف تر شود.
مرحله چهارم

پس از اینکه شربت به نقطه جوش رسید حدود ۷ تا ۱۲ دقیقه صبر می کنیم تا شربت به قوام برسد.

حالا شربت ما آماده است، درب قابلمه را می گذاریم تا دیواره های قابلمه عرق کنید

و شربت با گذشت زمان شکرک نزند.

مرحله پنجم

پس از اینکه شربت هم دمای محیط شد، آنرا داخل ظرف شیشه ای درب دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم.

برای مصرف شربت هم یک پنجم لیوان را با شربت پر کرده و باقیمانده انرا آب سرد می ریزیم

و پس از مخلوط کردن سرو می کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده − 9 =

دکمه بازگشت به بالا