طرز تهیه سامسا
طرز تهیه سامسا
سماس سنتی اوکراین از خمیر خانگی تازه تهیه شده است که به صورت خاصی ورز داده می شود ، ورقه می شود می چرخد.
می توانید آن را مانند کوفته ها مخلوط کنید ، اما بهتر است مقداری روغن درون آن اضافه کنید.
از تخم مرغ ، گاهی اوقات کفیر یا شیر ترش به جای آب استفاده می شود.
گزینه های زیادی وجود دارد ، اما نکته اصلی این است که به حداقل برسد.
مواد لازم
گوشت مرغ
پیاز
ادویه جات ترشی جات
طرز تهیه سامسا
طرز تهیه
بهتر است گوشت یا مرغ را خرد نکنید ، اما به قطعات خرد کنید ، گرمازا نیستند.
در معرض پیاز را نیز به مکعب ها خرد می کنیم ، باید مقدار زیادی به آن اضافه شود تا آب پر شود.
گاهی اوقات در صورت استفاده از خمیر پف ، سبزیجات را در روغن جوشانده و یا به آرامی جوشانده می شود.
این دستور العمل در زیر آمده است از ادویه جات ترشی جات موجود
در سمسو معمولاً نمک و فلفل را در آن قرار می دهید اما می توانید چیزی را به سلیقه خود اضافه کنید.
مثلث های تشکیل شده در خانه در فر پخته می شوند.
آنها را روی یک ورق گذاشته و بلافاصله پس از قالب پخته می شوند.
برای داشتن یک رنگ خوب ، می توانید قبل از ارسال به فر ، سمسا را با یک زرده یا تخم مرغ کاملاً چرب شده چرب کنید
برای زیبایی اغلب مقداری کنجد سفید یا سیاه را در قسمت مرکزی بریزید.