طرز تهیه سالاد اندونزی
طرز تهیه سالاد اندونزی
سالاد اندونزی یکی از معروفترین و خوشمزهترین سالادهای کشور اندونزی است
که به خاطر طعم خوبش در سراسر جهان فراگیر شده است.
مواد لازم
هویج ۲ عدد
خیارشور ۴ عدد
ذرت نصف پیمانه
کالباس نصف پیمانه
کلم برگ قرمز ۱ پیمانه
کلم برگ سفید ۲ پیمانه
نخودفرنگی نصف پیمانه
سس مایونز نصف پیمانه
کشمش پلویی به اندازه دلخواه
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
طرز تهیه سالاد اندونزی
طرز تهیه
۱. ابتدا هویجها را بخارپز میکنیم به این صورت که یک قابلمه و یک آبکش فلزی انتخاب میکنیم
که آبکش کاملا در داخل قابلمه قرار نگیرد بلکه لبههای آبکش روی لبههای قابلمه بیفتد.
سپس در قابلمه یک الی ۲ لیوان آب میریزیم و صبر میکنیم تا جوش بیاید.
۲. بعد آبکش فلزی را روی قابلمه قرار میدهیم (دقت کنید آب داخل قابلمه نباید با آبکش فلزی برخورد کند
چون دیگر میشود هویج آبپز نه بخارپز) و هویجها را سالم و یا از وسط نصف میکنیم و در آبکش قرار میدهیم
و در قابلمه را میگذاریم تا هویج با بخار آب قابلمه پخته شود.
۳. ما هویجها را بخارپز میکنیم تا فیبر موجود در آن حفظ شود.
برگ کلمهای سفید و قرمز را میشوییم و روی تخته ریز با برشهای نازک و رشتهای خرد میکنیم
و یا با رنده قسمت درشت یا ریز آن رنده میکنیم.
۴. نازک رشتهای خرد کردن کلمها باعث زیبا و شکیلتر شدن سالاد شما میشود.
نخودفرنگیها را اگر تازه پاک کردهاید بشویید و در قابلمهای آب بریزید
و کمی نمک بپاشید و ۱۰ دقیقه بگذارید با حرارت متوسط خوب پخته شود.
۵. ذرت را نیز مانند نخودفرنگی در شیرجوش بریزید. با کمی آب میگذاریم به مدت ۵ دقیقه بپزد.
در کاسهای بزرگ کلم سفید و قرمز خردشده را به همراه ذرت و نخودفرنگی کنسروی یا پختهشده میریزیم.
۶. هویجهای بخارپزشده را روی مواد رنده میکنیم.
خیارشورها را در ظرفی میگذاریم و با رنده قسمت متوسط و یا بزرگ آن رنده میکنیم
تا در سالاد مشخص باشد و آب اضافه آن را خارج میکنیم به مواد داخل کاسه میافزاییم.
۷. کالباس را نیز با قسمت درشت رنده میکنیم و یا روی تخته با چاقو نازک و رشتهای برش میدهیم
و به همراه کشمش پلویی به مواد سالاد اضافه میکنیم
و نمک، فلفل سیاه و سس مایونز را با مواد مخلوط میکنیم تا کاملا با سس آغشته شود.
۸. مواد را در ظرف مورد نظر میریزیم و سلفون میکشیم و به مدت ۱ الی ۲ ساعت در یخچال قرار میدهیم تا خنک شود.