طرز تهیه پیتزا خانگی در توستر
طرز تهیه پیتزا خانگی در توستر
اگر دوست دارید پیتزای خانگی درست کنید اما دسترسی به فر ندارید و میخواهید
برای پخت پیتزا از توستر استفاده کنید؛
در این دستورالعمل میخواهیم طرز تهیه پیتزا خانگی در توستر را بهتان آموزش دهیم.
برای تهیه پیتزا در توستر باید بدانید حرارت توستر را چطور تنظیم کنید.
مواد لازم
خمیر پیتزا ۵۰۰ گرم
سینه مرغ دو عدد
قارچ خرد شده یک پیمانه
فلفل دلمه ای یک عدد
پیاز یک عدد
دانه ذرت سه قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و آویشن به مقدار لازم
پودر سیر به مقدار لازم
پنیر موزارلا به مقدار لازم
پنیر پارمسان به مقدار لازم
سس گوجه فرنگی چهار با پنج قاشق غذاخوری
طرز تهیه پیتزا خانگی در توستر
طرز تهیه
مرحله اول
برای شروع تهیه این پیتزای خوشمزه ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کنید.
داخل یک تابه مقداری روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود.
پیاز را همراه با سینه مرغ که به صورت حبهای خرد کردهاید
و کمی پودر سیر، نمک، فلفل و زردچوبه داخل تابه تفت دهید تا کاملا بپزد.
مرحله دوم
قارچ را هم خوب بشویید و به صورت ورقهای خرد کنید.
داخل یک تابه جداگانه قارچها را روی حرارت قرار دهید تا آب قارچ تبخیر شود.
میتوانید برای مزهدار شدن قارچ از مقداری آبلیمو استفاده کنید.
سپس فلفل دلمهای را هم بعد از اینکه شستید به صورت نگینی خرد کنید.
مرحله سوم
ظرف مخصوصی که میخواهید داخل آن پیتزا درست کنید را چرب کرده
و خمیر پیتزای خانگی یا نان پیتزا آماده پمینا را روی آن پهن کنید.
مقداری سس گوجه فرنگی روی خمیر ریخته و خوب پخش کنید.
پنیر موزارلای خرد شده را روی خمیر پیتزا بریزید و پس از آن مخلوط مرغ پخته شده را اضافه کنید.
سپس قارچ و فلفل دلمهای و ذرت را روی سطح پیتزا پخش کنید
و در لایه آخر دوباره مقداری پنیر موزارلا و پنیر پارمسان اضافه کنید.
مرحله چهارم
حدود سه تا چهار دقیقه قبل از این که پیتزا را داخل توستر قرار دهید، آن را روشن کنید تا فضای داخلش گرم شود.
المنت بالا و پایین توستر را روشن کرده و دما را روی ۱۵۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
سپس المنت بالا را خاموش کرده و سینی حاوی پیتزا را داخل طبقه وسط توستر قرار دهید.
تقریبا بسته به خمیرتان حدود ۱۵ تا ۳۰ دقیقه زمان برای پختن پیتزا کافی است.
بعد از این که پیتزا پخت المنت پایین را خاموش و المنت بالا را روشن کنید تا سطح روی پیتزا گریل شود.
حدود یک تا دو دقیقه زمان برای گریل شدن کافی است.
پیتزا را از فر بیرون بیاورید و آن را به چند قسمت مساوی تقسیم و نوش جان کنید.