طرز تهیه کیک قهوه و نسکافه
طرز تهیه کیک قهوه و نسکافه
برای پختن یک کیک خوشمزه که عطرش فضای خانهتان را پر کند آمادهاید؟
پیشنهاد این بار ما به شما کیک قهوه و نسکافه است که طعمی فوقالعاده و بافتی بسیار نرم دارد.
مواد لازم
پودر نسکافه یک قاشق غذاخوری
خامه صبحانه یک فنجان
آب یکونیم فنجان
آرد
جوش شیرین یکونیم قاشق چایخوری
چیپس یا شکلات وانیلی۲۳۰ گرم
کره پاستوریزه یکسوم فنجان
شکر دانه ریز یکسوم فنجان
شیر کمچرب دوسوم فنجان
سرکه سفید مقدار کافی
عصاره وانیل یک قاشق غذاخوری
پودر کاکائو دوسوم فنجان
گردو (برای تزئین)به مقدار دلخواه
طرز تهیه کیک قهوه و نسکافه
طرز تهیه
مرحله اول
برای تهیه این کیک قهوه نسکافه خوشمزه ابتدا فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود.
سپس دو قالب کیک گرد را چرب کنید و شروع به تهیه مایه کیکتان کنید.
نسکافه، آب و خامه را داخل یک کاسه با هم ترکیب کنید.
یک و دو سوم پیمانه آرد الک شده و جوش شیرین را هم در یک کاسه دیگر با هم ترکیب کنید.
مرحله دوم
چیپس شکلاتی را با کره پاستوریزه داخل یک ظرف مناسب ماکروویو بریزید
و حدود یک دقیقه ظرف را داخل مایکروویو قرار دهید تا شکلات کاملا ذوب شود.
اگر لازم بود بین فواصل ۱۰ تا ۱۵ ثانیهای ظرف را داخل مایکروویو قرار دهید
و چندبار هم بزنید تا مواد کاملا با هم ترکیب شوند.
مرحله سوم
مخلوط نسکافه، شکر، تخم مرغ، شیر، سرکه و عصاره وانیل را با هم ترکیب کنید
و آرام آرام به مخلوط آرد و جوش شیرین اضافه کنید.
با همزن دستی یا لیسک مواد را خوب با هم ترکیب کنید تا کاملا یکدست شوند.
سه و یکچهارم خمیر به دست آمده را با باقیمانده آرد و پودر کاکائو ترکیب کنید
تا خمیری صاف و یک رنگ داشته باشید.
نصف مایه خمیر را در یک قالب و نصف دیگر را در قالب دیگر بریزید.
مرحله چهارم
قالبها را به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه داخل فر قرار دهید
تا زمانیکه اگر یک چنگال یا خلال دندان داخل کیک فرو کنید، هیچ چیزی از مایه کیک به آن نچسبد؛
این نشانهای است که کیکتان کاملا پخته شده است.
کیکهای آماده شده را روی قفسه فر قرار دهید تا خنک شود.
حالا چیپس وانیل ذوب شده با کره را روی کیک بریزید.
شما همچنین میتوانید لایه میانی دو کیک را میتوانید
با خامه ، موز و گردو پر کنید و روی کیکتان را با گردو و پودر قند تزئین کنید.
کیک قهوه و نسکافه شما اماده است؛ نوش جان!