سالاد

طرز تهیه سالاد مکزیکی با سبزیجات نگینی

طرز تهیه سالاد مکزیکی با سبزیجات نگینی

سالاد مکزیکی با سبزیجات نگینی با هر غذای مکزیکی خوشمزه است
و همیشه نظرات زیادی را به خود جلب کرده است

به طوری که هر کسی که آن را امتحان کرده از خوردن آن سیر نمی‌شود.

این سالاد پر از رنگ و عطر و طعم است و انرژی خوبی در طول روز به شما می‌دهد.

مواد لازم

کاهو پیچ یک عدد
فلفل دلمه‌ای (به رنگ دلخواه)یک عدد
پیاز قرمز (متوسط خرد شده)یک عدد
کدو سبز (متوسط خرد شده)یک عدد
خیار (متوسط خرد شده)دو عدد
گوجه فرنگی متوسط چهار عدد
هویج (متوسط خرد شده)یک عدد
ذرت شیرین منجمد پمینا نصف فنجان
لوبیای سیاه پخته شده یا کنسروی یک‌ونیم فنجان
گشنیز خرد شده نصف فنجان
نان تورتیلا دو عدد
روغن کانولا یا روغن زیتون یک‌ونیم قاشق غذاخوری
نمک نصف قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای سس

آبلیموی تازه یک‌چهارم فنجان
عسل طبیعی دو قاشق غذاخوری
زیره نصف قاشق چای‌خوری
سیر (ریز خرد شده)
نمک نصف قاشق چای‌خوری
روغن کانولا یا روغن زیتون فرابکردو قاشق غذاخوری
فلفل سیاه تازه آسیاب شده به مقدار لازم

طرز تهیه سالاد مکزیکی با سبزیجات نگینی

طرز تهیه سالاد مکزیکی با سبزیجات نگینی

طرز تهیه

مرحله اول

برای شروع بهتر است اول سس مخصوص این سالاد را آماده کنید.
برای تهیه سس ابتدا سیر را به صورت ریز خرد کنید

و همراه آبلیمو، فلفل سیاه، عسل، زیره و نمک داخل یک کاسه ترکیب کنید.

مرحله دوم

حالا نوبت نوبت آماده کردن نان‌های تورتیلا است.
پس نان‌های تورتیلا را به کمک قیچی آشپزخانه به صورت نوارهای باریک برش دهید.

روی سینی فر کمی روغن زیتون بپاشید و رشته‌های باریک تورتیلا را روی سینی فر بچینید.
فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

به کمک اسپری روی نان‌ها را روغن بپاشید و به آن‌ها نمک و فلفل بزنید.

سینی را برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید هر پنج دقیقه آن‌ها را هم بزنید
تا همه طرف آن طلایی و قهوه‌ای شود.

سپس قالب را از فر بیرون بیاورید و صبر کنید تا تورتیلاها خنک شوند.

البته شما می‌توانید نان‌های ترتیلا را در ماهیتابه نیز به همین روش کریسپی کنید.

مرحله سوم

در مرحله بعدی تمام سبزیجات را شسته و داخل آبکش بریزید تا خشک شوند.
پیاز و گوجه فرنگی را به صورت نگینی خرد کنید.

کدو سبز را هم بدون اینکه پوست بگیرید به صورت نگینی خرد کنید.

فلفل دلمه‌ای، هویج و خیار را هم به صورت نگینی خرد کنید؛ بهتر است پوست خیارها را نگیرید.

اگر از کنسرو لوبیا و ذرت استفاده می‌کنید
که هیچ اگر نه باید آن‌ها را داخل قابلمه با مقداری آب به صورت جداگانه بپزید.

مقداری گشنیز را هم خرد کنید و چند برگ برای تزئین نگه دارید. تمام مواد را داخل یک کاسه با هم ترکیب کنید.

هر چه اندازه سبزیجاتی که خرد می‌کنید مثل هم باشد، سالادتان ظاهر بهتری خواهد داشت.

مرحله چهارم

حالا تمام سبزیجات خرد شده را به همراه ذرت و لوبیای پخته شده داخل یک کاسه بریزید.

تورتیلاهایی که از فر بیرون آوردید را نیز روی سالاد بچینید و سس را روی آن بریزید.

در آخر هم از چند برگ گشنیز برای تزئین استفاده کنید. سالاد سبزیجات شما آماده است. نوش جان!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو − 2 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا