صبحانه

طرز تهیه املت خرما 

طرز تهیه املت خرما 

با طرز تهیه املت خرما برای شروع یک روز پرانژری موافقید؟

آماده کردن یک صبحانه مقوی و خوشمزه علاوه بر این که انرژِی کل روزتان را فراهم می‌کند،

باعث می‌شود خیلی سرحال‌تر و شاداب‌تر روزتان را سپری کنید.

بارها و بارها از اهمیت این وعده غذایی برایتان گفتیم و سعی داشتیم با دستورالعمل‌های مختلف شما را تشویق به خوردن صبحانه کنیم

و تنوع بیشتری برای این وعده برایتان ایجاد کنیم.

این بار هم با یک دستورالعمل تهیه املت در کنارتان هستیم.

املت خرما یا تخم مرغ و خرما یک غذای بسیار مقوی و پرانرژی است

که در وعده صبحانه و همچنین عصرانه و حتی به عنوان ناهار یا شام برای روزهایی که کم‎‌تر می‌توانیم

برای آشپزی زمان بگذاریم، می‌تواند سرو شود.

مواد لازم

خرما۱۱ عدد
تخم مرغ چهار عدد
زعفران دم کرده دو قاشق غذاخوری
دارچین یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
جوز هندی یک‌هشتم قاشق چای‌خوری
پودر پسته (به دلخواه)به مقدار لازم
کره پاستوریزه ۳۰ گرم

طرز تهیه املت خرما 

طرز تهیه املت خرما 

طرز تهیه

مرحله اول

امروز هم قصد داریم یک املت مقوی و اصیل ایرانی را به شما آموزش دهیم
که گزینه‌ای عالی برای شروع روز شما است.

برای شروع پوست خرماها را بگیرید و هسته‌شان را جدا کنید.

سپس آن‌ها را به کمک دست به تکه‌های کوچک‌تر تقسیم کنید.

مرحله دوم

یک کاسه بردارید و تخم مرغ‌ها را داخل آن بشکانید.
به کمک چنگال کمی آن‌ها را بزنید تا زرده و سفیده‌شان یکی شود.

سپس جوز هندی، دارچین، زعفران و خرماهای تکه شده را به تخم مرغ اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید.

مرحله سوم

یک تابه نچسب بردارید کره پاستوریزه را داخل آن روی حرارت قرار دهید تا ذوب و کمی داغ شود.

مواد داخل کاسه را داخل تابه ریخته و صبر کنید تا یک طرف املت پخته و سرخ شود.

سپس آن را داخل یک بشقاب سرو کرده و با پودر پسته تزئین کنید.

املت خرمای شما آماده است و می‌توانید با نان سنگک داغ و یک استکان چای لبسوز آن را نوش جان کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 − پنج =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا