ترشیجات

طرز تهیه ترشی ازگیل

طرز تهیه ترشی ازگیل

ازگیل یا کنس سرشار از ویتامین ب و ث است.

شما با استفاده از این میوه چه به صورت خام و چه به صورت ترشی میتوانید از خواص بینظیر آن بهره ببرید.

شاید تصور کنید که طعم شیرین ازگیل مناسب برای ترشی انداختن نباشد؛

اما پیشنهاد میدهیم این ترشی لذیذ و خوشعطر را حتما امتحان کنید.

مواد لازم

ازگیل دو کیلوگرم
سرکه یکونیم لیتر
تمر هندی۱۰۰ گرم
شکر دو قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز یک قاشق چایخوری
نمک

طرز تهیه ترشی ازگیل

طرز تهیه ترشی ازگیل

طرز تهیه

مرحله اول

اولین مرحله برای داشتن یک ترشی خوشمزه و مجلسی انتخاب ازگیلهای تازه و با کیفیت و در عین حال رسیده است.

مرحله دوم

ازگیلها را پاک کنید و خوب بشویید. سپس داخل یک دستمال تمیز پارچهای بپیچید  و کاملا خشک کنید.

مرحله سوم

یک قابلمه مناسب انتخاب کنید. سرکه را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.

مرحله چهارم

در این فاصله که سرکه در حال جوش آمدن است، هستههای تمر هندی را جدا کرده و به سرکه اضافه کنید.

صبر کنید تا چند دقیقه سرکه و تمر هندی روی حرارت بجوشند و تمر هندی کاملا داخل سرکه حل شود.

مرحله پنجم

بعد از گذشت چند دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید تا تمر هندی و سرکه کمی خنک شود.

سپس آنها را از داخل صافی رد کنید و دوباره به قابلمه برگردانید.

مرحله ششم

در این مرحله ازگیلها را به قابلمه اضافه کنید و صبر کنید تا به مدت چند دقیقه قابلمه روی حرارت باشد

تا محلول داخل قابلمه به کمی غلیظ شده و به قوام آید.

مرحله هفتم

شکر را اضافه کنید و اجازه دهید به خوبی داخل سرکه حل شود.

وقتی ترشی به غلظت کافی رسید، آن را از روی حرارت برداشته و صبر کنید تا کاملا خنک شود.

مرحله هشتم

در آخر مقداری نمک و فلفل به ترشی اضافه کرده و آرام هم بزنید تا ازگیلها حین هم زدن له نشوند.

ترشی را داخل ظرف شیشهای ریخته و داخل یخچال نگهداری کنید.

نکات طرز تهیه

بهتر است که بین ۱۰ روز تا دو هفته این ترشی را مصرف کنید.

بنابراین اگر از طرفداران ترشی ازگیل هستید، هر بار به صورت تازه آن را تهیه کنید.

مطمئن شوید تا ازگیلها کاملا خشک شده باشند تا ترشی کپک نزند.

ترشی ازگیل را به دو صورت میتوانید تهیه کنید؛ روش اول استفاده از ازگیل درسته است

که مجلسی تر به حساب میآید و برای سفره آرایی مناسب تر است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا