شیرینی کشمشی خانگی یکی از انواع شیرینی های سنتی ایرانی است که طرفداران بسیاری دارد.
و در مناسبت های خاص هم به صورت نذری میان مردم پخش می شود
مواد لازم
- آرد قنادی:۲۹۰گرم
- کشمش:۱۰۰گرم
- بیکینگ پودر:۱ قاشق چایخوری
- تخم مرغ:۲ عدد
- وانیل:نک قاشق مربا خوری
- کره:۱۵۰گرم
- پودر قند:۲۵۰گرم
دستور پخت شیرینی کشمشی خانگی
مرحله اول
برای پخت شیرینی کشمشی خانگی ابتدا باید کره و تخم مرغ را از ۳۰ دقیقه قبل تر از یخچال خارج کنیم تا با دمای آشپزخانه یکسان شوند.
کره را که کاملا نرم شده است در یک کاسه مناسب و جادار می ریزیم ، سپس پودر قند را به ان اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در ادامه با همزن برقی حدود ۵ دقیقه مخلوط پودر قند و کره را هم می زنیم تا یکدست شوند و به مایعی سفید و کشدار تبدیل شود.
در حین هم زدن پودر قند و کره تخم مرغ ها را با فاصله یک دقیقه به کاسه اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
در آخر وانیل را اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر مواد را هم می زنیم.
در این مرحله کشمش ها را تمیز کرده سپس می شوییم و پس از اینکه آب اضافی شان خارج شد به کاسه حاوی مواد اضافه می کنیم و با دیگر مواد مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله آرد را با بکینگ پودر مخلوط می کنیم سپس دو مرتبه الک می کنیم تا کاملا نرم شود سپس کم کم به مواد داخل کاسه اضافه می کنیم و با یک قاشق مواد را هم می زنیم تا خمیر شیرینی شکل بگیرد و آرد نیز گلوله نشود.
مرحله پنجم
حالا فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود سپس کف سینی فر را چرب می کنیم یا اینکه یک ورق روغنی قرار می دهیم. مایه شیرینی را با قاشق برداشته و به شکل گلوله هایی اندازه گردو روی سینی فر می چینیم.
مرحله ششم
توجه داشته باشید که شیرینی ها باید با فاصله از هم روی سینی فر قرار بگیرند چون بعد از ریختن روی سینی فر باز می شوند و جای بیشتری نیاز دارند.
در آخر سینی فر را به مدت ۱۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا شیرینی ها پخته شوند.
مرحله هفتم
زمانی که اطراف شیرینی ها کمی طلایی شود، یعنی اماده هستند؛