آشپزیشیرینی خشککیک و شیرینی

شیرینی گردویی

طرز تهیه شیرینی گردویی

طرز تهیه شیرینی گردویی

شیرینی گردویی
شیرینی گردویی

شیرینی گردویی یکی از شیرینی های خوشمزه و بسیار پر طرفدار ایرانی است که به دلیل اینکه بخش عمده آن از گردو تشکیل شده است با نام شیرینی گردویی شناخته می شود. شیرینی گردویی به دلیل اینکه کمی خشک است معمولا به همراه چای سرو می شود.

مواد لازم

    • کیک اسفنجی ۱۲۰ گرم
      سفیده تخم مرغ ۹۰ گرم
      مغز گردو ۱۰۰ گرم
      روغن مایع ۵۰ گرم
      پودر قند ۲۰۰ گرم
      وانیل ۱/۴ ق چای خوری
      پودر دارچین ۱/۴ ق چای خوری
      بیکینگ پودر ۱/۴ ق چای خوری
      سرکه سفید یا انگور: ق سوپ خوری

طرز تهیه شیرینی گردویی

مرحله اول

برای تهیه شیرینی گردویی ابتدا باید کیک اسفنجی را تهیه کنید اگر کیک شما ساده بود ۱ ق مربا خوری پودر کاکائو به مواد اضافه کنید. در ادامه کیک را خرد کنید به همراه گردو و نصف سفیده تخم مرغ را باهم مخلوط کنید و سه بار از چرخ گوشت رد کنید و یا از غذاساز استفاده کنید مواد که خوب یکدست شد مابقی سفیده و روغن مایع و دارچین وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله دوم

تمام مواد را داخل قابلمه بریزید و روی شعله کم قرار دهید و شروع به داغ زدن کنید به طوری که به مواد انگشت بزنید تا چند ثانیه بتوانید نگهدارید فقط نباید در حد خیلی زیاد داغ شود که سفیده به مرحله پخت برسد در انتها سرکه را اضافه کنید و مواد را هم بزنید و صبر کنید تا خنک شود.

مرحله سوم

بعد از خنک شدن مواد بیکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید. فر را با دمای ۲۰۰ درجه روشن کنید تا گرم شود. کف سینی را کاغذ روغنی بی اندازید و کف آن را کمی چرب کنید سپس مواد شیرینی گردویی را داخل قیف بدون ماسوره بریزید و با فاصله از هم مواد را داخل سینی بزنید (اندازه شیرینی به سلیقه شما بستگی دارد می توانید بزرگ یا کوچک پایپ کنید) سپس با انگشت چرب شده برآمدگی روی شیرینی را بگیرید.

مرحله چهارم

روی شیرینی ها پودر قند الک کنید و به دلخواه روی آن پودر پسته بریزید سپس سینی را در فر قرار دهید و دما را از ۲۰۰ به ۱۷۵ کاهش دهید و ۱۴ دقیقه زمان دهید تا شیرینی ها پخته و زیر آن ها کمی طلایی شود و اجازه دهید به مدت ۸ دقیقه داخل فر با در باز بماند سپس از روی کاغذ روغنی جدا کنید.نوش جان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده − 6 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا