آشپزیشیرینی ترشیرینی خشککیک و شیرینی

شیرینی ناپلئونی

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی

شیرینی ناپلئونی

شیرینی ناپلئونی
شیرینی ناپلئونی

شیرینی ناپلئونی یکی از انواع شیرینی های تَر خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است.

مواد لازم شیرینی ناپلئونی

  • خمیر هزار لایه:۱ بسته
  • خامه قنادی:۲۰۰ گرم
  • پودر قند:۱ قاشق غذاخوری
  • پودر پسته:۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی

مرحله اول

ابتدا خمیر هزار لایه را از یخچال خارج می کنیم و در دمای محیط قرار می دهیم تا یخ آن باز شود، سپس با یک چاقوی تیز دور خمیر را جدا می کنیم و کنار می گذاریم (در ادامه به آن نیاز داریم) حالا خمیر را به صورت مستطیلی با سایز ۳ در ۵ سانتی متر برش می زنیم.

مرحله دوم

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود، سپس یک کاغذ روغنی روی سینی فر قرار می دهیم و خمیرهای برش داده شده را داخل سینی فر می چینیم. اضافه های دور خمیر را هم کنار سینی فر قرار می دهیم تا بپزند.

مرحله سوم

پس از اینکه فر داغ شد خمیر را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم. پس از اینکه خمیر هزار لایه به خوبی پف و اماده شد، آنرا از فر خارج می کنیم و کنار می گذاریم تا خنک شود. در ادامه شیرینی قنادی را به خوبی می زنیم تا فرم بگیرد و حجیم شود.

مرحله چهارم

روی خمیر هزار لایه پس از پخت کمی پف می کند، به دلیل اینکه سطح خمیر هزار لایه برای قرار دادن روی هم باید صاف باشد روی آنرا با ضربات چاقو جدا کنیم. در ادامه لایه های خمیر ها را با کارد به آرامی از هم باز می کنیم.

مرحله پنجم

به مقدار دلخواه بی لایه های شیرینی خامه می زنیمو شیرینی ها را کنار هم داخل یک سینی می چینیم. در ادامه اضافه های دور خمیر را که پختیم خردمی کنیم و با پودر قند مخلوط می کنیم، سپس به صورت یکدست روی شیرینی ها می ریزیم.

مرحله ششم

در ادامه کمی خامه روی شیرینی ها می مالیم تا مخلوط پودر قند و شیرینی خرد شده به شیرینی ها بچسبند. در اخر شیرینی ها را داخل ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم و با پودر پسته تزیین کرده، سپس در یخچال می گذاریم تا رطوبت خامه در بین لایه های شیرینی پخش شود.نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده − 8 =

دکمه بازگشت به بالا