آشپزیانواع کیکغذا های مللکیک و شیرینی

کیک خیس

طرز تهیه کیک خیس

کیک خیس

کیک خیس
کیک خیس

کیک خیس یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار است که به عنوان یک کیک بین المللی در سراسر جهان شناخته می شود.

مواد لازم برای سس کیک

  • خامه صبحانه: ۲۰۰ میلی گرم
  • شکلات: ۱۵۰ گرم
  • شیر: ۱ پیمانه

دستور تهیه سس کیک

مرحله اول

ابتدا خامه را به همراه شیر داخل یک ظرف مناسب مثل شیر داغ کن می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم و خوب مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند. مخلوط شیر و خامه باید تا حدی روی حرارت بماند که کاملا گرم شود.

مرحله دوم

نکته مهم در مورد گرم کردن شیر و خامه این است که به هیچ وجه نباید بجوشند. پس از اینکه شیر و خامه به خوبی گرم شد آنرا از روی حرارت بر می داریم و شکلات را اضافه می کنیم. به سلیقه خود می توانید از شکلات شیرین یا تلخ استفاده کنید.

مرحله سوم

حالا شکلات را به خوبی با شیر و خامه مخلوط می کنیم تا به طور کامل ذوب شود. هم زدن این سس را باید تا جایی ادامه دهیم که سس شکلاتی کاملا صاف و یکدست شود و هیچ اثری از خرده های شکلات در آن باقی نماند.

مواد لازم کیک خیس

  • آرد سفید: ۲٫۵ پیمانه
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • شکر: ۱ پیمانه
  • روغن مایع: نصف پیمانه
  • شیر: ۱ پیمانه
  • بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری سَرپُر
  • وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
  • پودر کاکائو: ۳ قاشق غذاخوری
مرحله اول

ابتدا تخم مرغ ها را به همراه شکر داخل یک کاسه جادار می ریزیم و با دور تند همزن چند دقیقه می زنیم تا حجم تخم مرغ ها دو برابر شود و پف کنند. در ادامه روغن مایع را اضافه کرده و با تخم مرغ ها به خوبی مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

پس از روغن مایع، شیر را اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا با مواد یکدست شود. حالا آرد را به همراه بکینگ پودر، پودر وانیل و پودر کاکائو داخل یک ظرف جداگانه مخلوط می کنیم و دو مرتبه الک می کنیم تا کاملا صاف و یکدست شوند.

مرحله سوم

در ادامه آرد را کم کم به کاسه حاوی تخم مرغ اضافه می کنیم و با لیسک به شکل دورانی مخلوط می کنیم تا مایه کیک شکل بگیرد. مایه کیک را نیاز نیست بی دلیل مخلوط کنید فقط در حدی مخلوط کنید که مایه یکدست شود.

مرحله چهارم

حالا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود، سپس قالب مخصوص کیک را یا با روغن چرب می کنیم یا با کاغذ روغنی داخل قالب کیک را پوشش می دهیم. حالا مایه کیک را داخل قالب می ریزیم و روی آنرا صاف می کنیم.

مرحله پنجم

برای پخت کیک، قالب را به مدت حدودا ۴۰ دقیقه داخل فر قرار می دهیم تا آماده شود. پس از ۴۰ دقیقه با یک خلال دندان داخل کیک فرو می کنیم، اگر چیزی از مایه کیک به خلال دندان نچسبید، کیک ما آماده است و باد از فر خارج شود.

مرحله ششم

اجازه می دهیم کیک خنک شود سپس سس را به صورت ولرم به کیک اضافه می کنیم و ۲ ساعت صبر می کنیم تا سس به وارد بافت کیک شود. نکته مهم در مورد اضافه کردن سس این است که اگر زمان اضافه کردن سس، کیک داغ باشد کیک شما خمیر خواهد شد.نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 + 16 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا