آشپزیانواع کیکغذا های مللکیک و شیرینی

کیک خرما

طرز تهیه کیک خرما

کیک خرما

کیک خرما
کیک خرما

کیک خرما یکی از انواع کیک های خوشمزه و مقوی بین المللی است که با مواد متنوعی پخته می شود.

مواد لازم کیک خرما

  • خرما بدون: هسته ۲۵۰ گرم
  • تخم: مرغ ۴ عدد
  • آب جوش: ۱ پیمانه
  • پودر هل: ¼ قاشق غذاخوری
  • شکر: ۱ پیمانه
  • کره: ۱۰۰ گرم
  • وانیل: ۱ قاشق چایخوری
  • آرد قنادی: ۲٫۵ پیمانه
  • بکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری
  • دارچین: ۱ قاشق مرباخوری

دستور پخت کیک خرما

مرحله اول

برای تهیه کیک خرمایی خوشمزه ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس خرمای بدون هسته و پوست را با پودر هل و آب جوش داخل یک ظرف مناسب مخلوط می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله دوم

حالا با یک چنگال خرماها را له می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه کره را به خرما اضافه می کنیم و کمی مواد را هم می زنیم تا کره به طور کامل ذوب شود و خرما حالتی شبیه به پوره پیدا کند، سپس ظرف را از روی حرارت کنار می گذاریم.

مرحله سوم

در این مرحله تخم مرغ ها را به همراه وانیل شکر داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و به خوبی هم می زنیم تا کرمی رنگ و کشدار شود، سپس مخلوط خرما را که کاملا خنک شده است اضافه می کنیم و هم می زنیم تا با هم یکدست شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله آرد را به همراه دارچین و بکینگ پودر مخلوط می کنیم، سپس دو مرتبه الک می کنیم و طی سه مرحله به دیگر مواد اضافه می کنیم و آرام هم می زنیم تا مایه کیک شکل بگیرد. پس از اینکه مایه کیک آماده شد یک قالب مناسب انتخاب می کنیم.

مرحله پنجم

قالب را با روغن جدا کننده کیک یا کاغذ روغنی پوشش می دهیم، سپس مایه کیک را داخل قالب می ریزیم و چند بار روی سطح کار می کوبیم سپس به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا کیک آماده شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده + 2 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا