اسپرینگ رول گوشت
اسپرینگ رول گوشت یکی از انواع پیش غذاهای خوشمزه بین المللی است که با طعم ها متنوعی تهیه می شود.
مواد لازم برای ۳۰ عدد
- گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
- ورمیشل: ۵۰ گرم
- سیر: ۲ حبه
- هویج: ۱ عدد بزرگ
- زنجبیل رنده شده: ۱ قاشق سوپخوری
- گشنیز خرد شده: ۳ قاشق سوپخوری
- میگو: ۲۰۰ گرم
- سس فلفل چیلی شیرین: ۲ قاشق سوپخوری
- سس ماهس: ۱ قاشق سوپخوری
- سویا سس: ۲ قاشق سوپخوری
- خمیر اسپرینگ رول: ۳۰ ورق
- سفیده تخم مرغ: ۱ عدد
- روغن مایع: به مقدار کافی
دستور تهیه اسپرینگ رول گوشت
مرحله اول
برای تهیه اسپرینگ رول گوشت و میگو ابتدا میگو ها را پاک می کنیم و می شوییم و کنار میگذاریم تا آب اضافه آن ها خارج شود .سیر و پیازچه ها را پاک می کنیم و می شوییم و کنار قرار می دهیم و هویج و زنجبیل را پوست می گیریم.
مرحله دوم
سپس به خوبی می شوییم و رنده می کنیم، در ادامه داخل یک کاسه مناسب و جاداری می ریزیم. پیازچه ها را نیز روی تخته آشپزخانه نگینی ریز خرد می کنیم و به هویج اضافه می کنیم و سیرها را می کوبیم و به مواد می افزاییم.
مرحله سوم
بعد تابه ای را روی حرارت کم قرار می دهیم و داخل آن کمی روغن می ریزیم و همگی مواد را داخل آن ریخته و گشنیز را نیز اضافه می کنیم و همگی مواد را زیر و رو می کنیم و خوب تفت می دهیم تا همگی سبزیجات تفت بخورند و نرم شوند.
مرحله چهارم
سپس در قابلمه ای متناسب با مقدار ورمیشل آب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا زودتر به جوش بیاید. در ادامه گوشت چرخ شده را می افزاییم و با قاشق چوبی گوشت ها را از یکدیگر باز می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله گوشت را با سبزیجات نرم شده تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد و آب آن بخار شود.آب قابلمه که به جوش آمد ورمیشل را داخل آن می ریزیم و به مدت ۵ دقیقه اجازه می دهیم تا در آب جوش نرم شوند.
مرحله ششم
بعد آن ها را آبکش می کنیم و به تکه های کوچک ورمیشل ها را می بریم و زمانیکه آب گوشت کامل کشیده شد، ورمیشل ها را به همراه میگوها به مواد داخل تابه اضافه می کنیم و به صورت مداوم به مدت ۱ دقیقه تفت می دهیم.
مرحله هفتم
حالا سس فلفل چیلی شیرین، سویا سس و سس ماهی را روی همگی مواد می ریزیم و به مدت ۲ دقیقه همگی مواد را زیر و رو می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا طعم سس ها به خورد همگی مواد برود.
مرحله هشتم
بعد از گذشت این مدت تابه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا به مدت ۲۰ دقیقه مواد خنک شود. سپس داخل قابلمه ای کوچک و ترجیحا گود روغن به صورت شناور می ریزیم و روی حرارت کم می گذاریم تا به مرور زمان داغ شود.
مرحله نهم
دقت کنید که قابلمه به حدی کوچک نباشد که اسپرینگ ها را نتوانیم راحت داخل قابلمه با کفگیر جابجا کنیم. پس از آماده کردن مایه رول گوشت سفیده تخم مرغ را داخل پیاله ای می ریزیم و همراه با قلمو کنار دستمان قرار می دهیم.
مرحله دهم
حالا یکی یکی از خمیر اسپرینگ رول را روی تخته آشپزخانه می گذاریم و از مایه خنک شده روی آن می ریزیم و قلمو را داخل سفیده تخم مرغ می زنیم تا کاملا آغشته به آن شود و بعد روی لبه های خمیر می کشیم و خمیر را رول می کنیم.
مرحله یازدهم
همگی رول های را به همین صورت آماده می کنیم و داخل روغن داغ شده به مدت ۳۰ الی ۶۰ ثانیه قرار می دهیم تا به طور کامل سرخ شوند (بهتر است روغن در حال جوش باشد) و بعد آن ها را با کفگیر از داخل روغن خارج می کنیم.
مرحله دوازدهم
حالا رول های سرخ شده را داخل توری فلزی یا روی حوله کاغذی قرار می دهیم تا روغن اضافه آن ها خارج شود. اسپرینگ رول های آماده شده را در ظرف مورد نظرمان می چینیم، سپس با سس مورد علاقه نوش جان کنید.