شکلات چیپسی
شکلات چیپسی یکی از انواع فرمهای شکلات است که با پودر کاکائو به راحتی و خیلی سریع میتوانید آنها را درست کنید و برای تزئین کیکها و شیرینیها از آنها استفاده کنید، شکلات چیپسی را میتوانید به شکلهای مختلف و متنوعی آماده و تهیه کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر
- پودر کاکائو: ۴ قاشق غذا خوری
- پودر قند: ۲ قاشق غذا خوری
- آب: ۱ تا ۲ قاشق غذا خوری
- نمک نوک :قاشق چای خوری
طرز تهیه شکلات چیپسی
مرحله اول
برای تهیه شکلات چیپسی مجلسی ابتدا پودر کاکائو و پودر قند را در یک ظرف بریزید و با هم مخلوط کنید و بعد آنها را الک کنید تا بافت ترکیب یکدست شود و پودر کاکائو گلوله نشود و سپس کمی نمک به ترکیب اضافه کنید و هم بزنید، بهتر است یک بار دیگر هم ترکیب را الک کنید.
مرحله دوم
در این صورت بافت ترکیب یکدستتر میشود، سپس مقدار کمی آب را به ترکیب اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و مخلوط تشکیل شده صاف و یکدست شود، مخلوط نباید زیاد شل و یا خیلی سفت باشد، غلظت مخلوط باید نرمال و به اندازه باشد.
مرحله سوم
سپس مخلوط را داخل یک قیف پلاستیکی یک بار مصرف و یا قیف پارچهای بریزید و سر قیف را قیچی کنید و بعد یک کاغذ روغنی را روی یک سطح صاف قرار دهید و به وسیله قیف شکلات را به شکل دایرههای کوچک و ریز روی کاغذ پایپ کنید.
مرحله چهارم
میتوانید مقداری از مخلوط را هم به شکل اشک روی کاغذ پایپ کنید، فقط کافیست زمانی که شکلات را پایپ میکنید، انتهای آن را باریک کنید، شکل اشکی مقداری سخت تر است و باید بیشتر دقت کنید که فرم آن به هم نریزد و ظاهرش خراب نشود.
مرحله پنجم
وقتی همه مخلوط را روی کاغذ روغنی پایپ کردید، کاغذ را به مدت یک روز در دمای محیط قرار دهید تا شکلاتها خودشان را بگیرند و سفت شوند و بعد از آن به آرامی و با نوک انگشت دست شکلاتها را از کاغذ جدا کنید و در ظرف مناسب بریزید.
مرحله ششم
موقع جدا کردن شکلاتهای اشکی مراقب باشید که انتهای باریک آنها نشکند و شکل آنها خراب نشود، سپس شکلاتها را میتوانید در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید و یا برای تزئین روی انواع کیک و کوکیهای مختلف از آنها استفاده کنید.نوش جان.