شیرینی اسکار گردویی
شیرینی اسکار گردویی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و بین المللی است که برای پذیرایی بسیار مناسب می باشد.
مواد لازم شیرینی اسکار گردویی
- آرد قنادی ۱۵۰ گرم
- زرده تخم مرغ ۱ عدد
- پودر قند ۷۰ گرم
- روغن صاف قنادی ۱۰۰ گرم
- سفیده تخم مرغ ۱ عدد
- پودر هل ½ قاشق چایخوری
- گردو خرد شده ۱۰۰ گرم
طرز تهیه شیرینی اسکار گردویی
مرحله اول
برای تهیه شیرینی اسکار گردویی خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. در ادامه روغن صاف قنادی را درون یک کاسه مناسب ریخته و پودر قند را روی آن الک می کنیم.
مرحله دوم
حالا مخلوط روغن قنادی را با دور تند همزن برقی به مدت ۵ تا ۷ دقیقه هم می زنیم تا کاملا روشن و خامه ای شود. در ادامه پودر هل را به همراه زرده تخم مرغ به کاسه اضافه کرده و مجددا به خوبی هم می زنیم تا مواد تلفیق شوند.
مرحله سوم
در این مرحله آرد را ۳ مرتبه الک کرده و به تدریج به کاسه اضافه می کنیم، سپس با نوک انگشت کمی ورز می دهیم تا خمیری نرم و لطیف که به دست نمی چسبد حاصل شود. حالا سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم.
مرحله چهارم
در ادامه سفیده تخم مرغ را با چنگال به خوبی مخلوط می کنیم تا از لختگی خارج شود، سپس به اندازه یک گردو درشت از خمیر جدا کرده و در دست گرد می کنیم. حالا خمیر های گرد شده را درون سفیده تخم مرغ می غلطانیم.
مرحله پنجم
در این مرحله گردو خرد شده را درون یک کاسه گود ریخته و خمیرهای آغشته به سفیده تخم مرغ را درون کاسه حاوی گردو می غلطانیم تا سطح خمیر را کاملا پوشش دهد، سپس با حفظ فاصله از هم درون سینی فر می چینیم.
مرحله ششم
حالا سینی را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۲۰ دقیقه درون فر بمانند تا کاملا پخته شوند. پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج کرده و بدون دست زدن به آنها اجازه می دهیم کاملا خنک شوند.
مرحله هفتم
زمانی که شیرینی ها کاملا خنک شدند، به دلخواه مقداری پودر قند به عنوان تزیین روی آنها الک می کنیم، سپس شیرینی ها را از کاغذ روغنی جدا کرده و درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.