
کلوچه تابه ای

کلوچه تابه ای یکی از انواع شیرینی های ساده و بسیار خوشمزه خانگی است که بدون نیاز به فر می توانیم آنرا درست کنیم.
مواد لازم کلوچه تابه ای
- آرد سفید: ۱٫۵ لیوان
- تخم مرغ: ۱ عدد
- روغن مایع: ½ لیوان
- بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
- زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
- وانیل: نوک قاشق چایخوری
- کشمش: ۲ قاشق غذاخوری
مواد رومال
- زرده تخم مرغ :۱ عدد
- زعفران دم کرده: ۱ قاشق چایخوری
- کنجد :به مقدار کافی
طرز تهیه کلوچه تابه ای
مرحله اول
برای تهیه کلوچه تابه ای خوشمزه در ابتدای کار روی شعله ملایم شعله پخش کن قرار می دهیم، سپس تابه را با درب روی شعله پخش کن قرار داده و اجازه می دهیم تا زمان آماده شدن خمیر کلوچه، تابه به خوبی گرم شود.
مرحله دوم
برای تهیه خمیر ابتدا تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با همزن به خوبی مخلوط می کنیم تا بافت مواد کشدار و کرم رنگ شود، سپس روغن مایع را به همراه زعفران اضافه کرده و کمی مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله آرد را با بکینگ پودر ترکیب می کنیم، سپس روی مواد داخل کاسه به صورت کنترل شده الک می کنیم. در همین حین مواد را مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و لطبف که به دست نچسبد جمع شود.
مرحله چهارم
حالا کشمش را اضافه می کنیم و خمیر را ورز می دهیم تا کشمش به صورت یکدست درون خمیر پخش شود. در ادامه یک تکه کاغذ روغنی دو لایه به اندازه کف تابه برش می زنیم، درون یکی سینی قرار می دهیم.
مرحله پنجم
در این مرحله به اندازه یک گردو از خمیر بر می داریم و آنرا به صورت گرد شکل می دهیم، سپس با کف دست آنرا کمی فشار داده تا قطرش کمتر شود. تمام خمیر را به همین صورت شکل داده و روی کاغذ روغنی می چینیم.
مرحله ششم
حالا کاغذ روغنی درون سینی را با دقت بر می داریم و درون تابه قرار می دهیم. درب تابه را محکم می بندیم و اجازه می دهیم کلوچه ها به مدت ۱۵ دقیقه بپزند. پس از گذشت این زمان اجازه می دهیم کلوچه ها خنک شوند، سپس آنها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم.نوش جان.