آشپزیسالادغذا های ملل

سالاد تاتار

طرز تهیه سالاد تاتار

سالاد تاتار

سالاد تاتار
سالاد تاتار

سالاد تاتار یکی از انواع سالادهای خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود.

مواد لازم برای ۴ نفر

  • سیب زمینی: ۳ عدد بزرگ
  • خیار: ۳ عدد بزرگ
  • شوید تازه: ۳ شاخه
  • سیر :۱ حبه
  • روغن زیتون :۳ قاشق غذاخوری
  • سس مایونز :۲ قاشق غذاخوری
  • ماست چکیده :۶ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی

دستور تهیه سالاد تاتار

مرحله اول

برای تهیه سالاد تاتار خوشمزه ابتدا سیب زمینی ها را با اسکاج می شوییم و داخل یک قابلمه مناسب قرار می دهیم، سپس روی آن ها ۲ پیمانه آب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا سیب زمینی ها آبپز شوند.

مرحله دوم

پس از اینکه سیب زمینی ها پختند، پوست آن ها را می گیریم و با رنده ریز رندهمی کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه خیارها را می شوییم و با رنده ریز رنده می کنیم و آب آن ها را کاملا می گیریم و به سیب زمینی ها اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا شویدها را می شوییم و آن ها را تکان می دهیم تا آب اضافه آن خارج شود و بعد با دستمال آن ها را خشک می کنیم و روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم و به مواد اضافه می کنیم. سپس داخل کاسه ای ماست،سس مایونز و روغن زیتون و کمی نمک می ریزیم.

مرحله چهارم

حالا با قاشق سس سالاد را مخلوط می کنیم و بعد به مواد سالاد اضافه می کنیم و همگی مواد سالاد را زیر و رو می کنیم تا سس کاملا با مواد سالاد آمیخته شود و سالاد طعم دار شود و در ظرف مورد نظر سالاد را می ریزیم و نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

6 − 5 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا