سالاد تاتار
سالاد تاتار یکی از انواع سالادهای خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود.
مواد لازم برای ۴ نفر
- سیب زمینی: ۳ عدد بزرگ
- خیار: ۳ عدد بزرگ
- شوید تازه: ۳ شاخه
- سیر :۱ حبه
- روغن زیتون :۳ قاشق غذاخوری
- سس مایونز :۲ قاشق غذاخوری
- ماست چکیده :۶ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
دستور تهیه سالاد تاتار
مرحله اول
برای تهیه سالاد تاتار خوشمزه ابتدا سیب زمینی ها را با اسکاج می شوییم و داخل یک قابلمه مناسب قرار می دهیم، سپس روی آن ها ۲ پیمانه آب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا سیب زمینی ها آبپز شوند.
مرحله دوم
پس از اینکه سیب زمینی ها پختند، پوست آن ها را می گیریم و با رنده ریز رندهمی کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه خیارها را می شوییم و با رنده ریز رنده می کنیم و آب آن ها را کاملا می گیریم و به سیب زمینی ها اضافه می کنیم.
مرحله سوم
حالا شویدها را می شوییم و آن ها را تکان می دهیم تا آب اضافه آن خارج شود و بعد با دستمال آن ها را خشک می کنیم و روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم و به مواد اضافه می کنیم. سپس داخل کاسه ای ماست،سس مایونز و روغن زیتون و کمی نمک می ریزیم.
مرحله چهارم
حالا با قاشق سس سالاد را مخلوط می کنیم و بعد به مواد سالاد اضافه می کنیم و همگی مواد سالاد را زیر و رو می کنیم تا سس کاملا با مواد سالاد آمیخته شود و سالاد طعم دار شود و در ظرف مورد نظر سالاد را می ریزیم و نوش جان.