شیر برنج شکلاتی
شیر برنج شکلاتی یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که به عنوان دسر هم سرو می شود.
مواد لازم برای ۲ نفر
- برنج نیم دانه: ½ پیمانه
- خامه صبحانه: ½ بسته
- شیر گرم: ½ لیوان
- گلاب: ۱ قاشق غذاخوری
- پودر کاکائو: ۱٫۵ قاشق مرباخوری
- شکر: ۷۵ گرم
- نمک: ۱ پنس
دستور پخت شیر برنج شکلاتی
مرحله اول
برای تهیه شیر برنج شکلاتی ابتدا برنج را به همراه نمک داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه حدودا یک و نیم برابر حجم برنج آب اضافه می کنیم و قابلمه را ریو حرارت متوسط قرار می دهیم تا برنج کاملا شفته شود.
مرحله دوم
پس از اینکه آب موجود در قابلمه به طور کامل کشیده شد، برنج را تست می کنیم اگر کاکلا نرم نشده بود کمی آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم و صبر می کنیم تا آب موجود در قابلمه کشیده شود و برنج به طور کامل بپزد.
مرحله سوم
پس از این آب برنج کشیده شد، شیر گرم را به همراه خامه صبحامه و پودر کاکائو به قابلمه اضافه می کنیم، سپس مواد شیر برنج را به صورت کامل ترکیب می کنیم تا با هم یکدست شوند. حالا صبر می کنیم تا شیر برنج جا بیفتد.
مرحله چهارم
در مراحل پایانی پخت شیر برنج شکر را به همراه گلاب به قابلمه اضافه می کنیم و کمی حرارت را زیاد می کنیم تا آب اضافی موجود در شیر برنج کشیده شود و به غلظت مناسب برسد. بعد از اضافه کردن شکر باید طعم شیر برنج را بچشیم.
مرحله پنجم
در صورتی که تمایل داشته باشیم می توانیم شکر بیشتری اضافه کنیم. توجه داشته باشید که اگر می خواهید شیر برنج را به صورت قالبی سرو کنید حتما بگذارید تا آب موجود در شیر برنج به ظطور کامل کشیده شود تا شیر برنج قالب زده از هم باز نشود.نوش جان.