پاستا با شیر
پاستا با شیر یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایتالیایی است که با مواد متنوعی درست می شود.
مواد لازم برای ۲ نفر
- پاستا پنه یا پاستا فرمی: ½ بسته
- پیاز: ۱ عدد
- سیر: ۴ حبه
- رب گوجه فرنگی :۱ قاشق غذاخوری
- خامه صبحانه :۱۰۰ گرم
- شیر :⅔ پیمانه
- پنیر پیتزا: ۱ لیوان
- روغن مایع ب:ه مقدار کافی
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
- پودر آویشن و زردچوبه :به مقدار کافی
طرز تهیه پاستا با شیر
مرحله اول
برای تهیه پاستا با شیر خوشمزه در ابتدای کار پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه مقداری روغن مایع به تابه اضافه کرده و بلافاصله پیاز را می افزاییم.
مرحله دوم
حالا مقداری زردچوبه به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا پیاز سبک و طلایی شود. در ادامه سیر را با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم، سپس به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا عطر سیر آزاد شود.
مرحله سوم
در این مرحله رب گوجه فرنگی، فلفل سیاه و آویشن را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی رب گرفته شده، سپس رنگ باز کند. حالا شیر را به همراه پنیر پیتزا به تابه اضافه کرده و هم می زنیم تا پنیر پیتزا کمی ذوب شود.
مرحله چهارم
زمانی که پنیر پیتزا ذوب شد، خامه را به تابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم، سپس درب تابه را بسته و اجازه می دهیم سس پاستا جا بیفتد. در ادامه یک قابلمه مناسب را تا نیمه پر از آب کرده و روی حرارت زیاد قرار می دهیم.
مرحله پنجم
در ادامه مقداری روغن مایع و زردچوبه به قابلمه اضافه کرده و زمانی که آب جوش آمد پاستا را به قابلمه می افزاییم. حالا اجازه می دهیم پاستا درون آب جوش بماند تا کاملا نرم شود، سپس پاستا را با یک کفگیر مناسب از آب جدا می کنیم.
مرحله ششم
در ادامه پاستا را به تایه اضافه کرده و مخلوط می کنیم، سپس برای طعم دهی بهتر مقداری از آب پاستا درون تابه می افزاییم. حالا اجازه می دهیم پاستا به مدت ۱۵ دقیقه درون سس بجوشد تا کاملا پخته و مزه ها ترکیب شوند.
مرحله هفتم
پس از گذشت این زمان تابه را از روی حرارت برداشته، سپس پاستا را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در ادامه مقداری جعفری خورد شده و پنیر پارمزان به عنوان تزیین روی پاستا ریخته و سرو می کنیم. نوش جان.