آشپزیانواع کیککیک و شیرینی

چیز کیک گیلاس

طرز تهیه چیز کیک گیلاس

چیز کیک گیلاس

چیز کیک گیلاس
چیز کیک گیلاس

چیز کیک گیلاس یکی از انواع چیز کیک‌های خوشمزه و لذیذ است که طعمی عالی و دلچسب دارد و خیلی راحت و سریع درست می‌شود، این چیز کیک خوش طعم به عنوان دسر برای پذیرایی بسیار مناسب و شیک است و طرفداران زیادی دارد.

مواد لازم برای لایه اول

  • بیسکوئیت پتی پور: ۲ بسته
  • کره مارگارین: ۱۳۰ گرم

مواد لازم برای لایه دوم 

  • پنیر ماسکارپونه: ۲۰۰ گرم
  • وانیل: ۴/۱ قاشق غذا خوری
  • شکر :۲ قاشق غذا خوری
  • شیر عسلی ( جایگزین شکر): ۲ قاشق غذا خوری
  • خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم
  • شیر: ۱ فنجان
  • پودر ژلاتین: ۳ قاشق غذا خوری
  • آب سرد: ۶ قاشق غذا خوری

مواد لازم برای لایه سوم 

  • نکتار آلبالو: نصف لیوان
  • پودر ژلاتین: ۱ قاشق غذا خوری
  • گیلاس: ۳۰۰ گرم
  • خلال پسته یا خلال بادام و مغز گردو خرد شده: به مقدار لازم برای تزئین

طرز تهیه چیز کیک گیلاس 

مرحله اول

برای طرز تهیه چیز کیک گیلاس به روش مجلسی ابتدا برای درست کردن قالب کمربندی در یک قالب گرد با قطر تقریبا ۲۰ تا ۲۲ سانتی متر چند قطره آب بریزید و اطراف یک کیسه فریزر را باز کنید و داخل ظرف قرار دهید به طوری که لبه‌های پلاستیک از ظرف بیرون باشد و کف آن را صاف کنید.

مرحله دوم

سپس ورقه‌های متری تلق که از لوازم قنادی می‌توانید تهیه کنید را دور قالب قرار دهید و بعد لبه‌های آن را با چسب فیکس کنید که کیک از داخل آن بیرون نریزد، با یک چسب هم از داخل تلق را به بدنه قالب بچسبانید که موقع ریختن مواد تکان نخورد.

مرحله سوم

بعد بیسکوئیت‌ها را داخل میکسر بریزید و کامل پودر کنید، اگر میکسر در دسترس نبود می‌توانید از گوشتکوب دستی یا برقی استفاده کنید، وقتی بیسکوئیت‌ها کاملا پودر و یکدست شدند، آن‌ها را در یک ظرف بریزید و مقداری کره به آن‌ها اضافه کنید.

مرحله چهارم

کره را باید به روش بن‌ماری و روی بخار کتری ذوب کنید و بعد آن را به بیسکوئیت‌ها اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند و کره کاملا به خورد بیسکوئیت‌ها برود و نرم و یکدست شوند، سپس بیسکوئیت‌ها را داخل قالب بریزید و پخش کنید.

مرحله پنجم

بعد به وسیله گوشتکوب یا پشت قاشق بیسکوئیت‌ها را در کف قالب کامل فشرده کنید و سطح آن را صاف کنید و سپس قالب را به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید تا ترکیب بیسکوئیت‌ها و کره ذوب شده خوب خودش را بگیرد و سفت و منسجم شود.

مرحله ششم

برای درست کردن لایه دوم، پنیر ماسکارپونه را داخل یک ظرف بریزید و کمی وانیل به آن اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید تا پنیر نرم شود و بعد مقداری شکر یا شیر عسلی را روی مخلوط بریزید و به کمک لیسک کاملا مخلوط و یکدست کنید.

مرحله هفتم

می‌توانید از ترکیب شکر و شیر عسلی با هم استفاده کنید و این کاملا به سلیقه و ذائقه خودتان بستگی دارد، سپس خامه صبحانه را هم اضافه کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند، بعد با قاشق کم کم مقداری شیر به مخلوط مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.

مرحله هشتم

وقتی گلوله‌های خامه باز شد و بافت مخلوط کاملا یکدست و نرم شد، سپس مقداری پودر ژلاتین را داخل یک ظرف کوچک بریزید و آب سرد به آن اضافه کنید و هم بزنید و بعد به روش بن ماری روی بخار کتری نگه دارید تا کاملا ذوب و یکدست شود.

مرحله نهم

سپس ژلاتین را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد خوب با هم مخلوط شوند و بافت صاف و یکدستی تشکیل شود، بعد مخلوط مواد را روی بیسکوئیت‌های داخل قالب بریزید و به مدت ۵ تا ۶ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کاملا خودش را بگیرد.

مرحله دهم

بعد از این که لایه دوم خوب سفت و منسجم شد و خودش را گرفت، قالب را از یخچال بیرون بیاورید و کیسه فریزر را به سمت بالا بکشید و چیز کیک را از داخل قالب بیرون بیاورید و به آرامی پلاستیک را از آن جدا کنید و داخل یک ظرف قرار دهید.

مرحله یازدهم

برای درست کردن لایه سوم مقداری نکتار آلبالو را داخل یک ظرف بریزید و پودر ژلاتین را به آن اضافه کنید و به روش بن ماری و روی بخار کتری آن را نگه دارید تا کاملا شفاف و یکدست شود و بعد کنار بگذارید تا در دمای محیط کمی سرد شود.

مرحله دوازدهم

سپس با سلیقه و به دلخواه خودتان مقداری گیلاس را که تمیز شسته‌اید و هسته‌های آن‌ها را جدا کرده‌اید، به شکل یک ردیف یا چند ردیف روی لایه پنیری چیز کیک بچینید و ترکیب آب آلبالو و پودر ژلاتین را روی آن‌ها بریزید و در یخچال قرار دهید.

مرحله سیزدهم

بعد اجازه دهید تا چیز کیک به مدت ۱ ساعت داخل یخچال بماند و مایع ژلاتین خودش را بگیرد و سفت و منسجم شود، سپس چیز کیک را از یخچال بیرون بیاورید و به آرامی تلق اطراف آن را باز کنید و روی چیز کیک را به سلیقه خودتان تزئین کنید.

مرحله چهاردهم

می‌توانید برای تزئین چیز کیک از خلال پسته یا مغز گردو خرد شده استفاده کنید و روی کیک بریزید، بعد چیز کیک گیلاس را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و داخل یک ظرف مناسب قرار دهید و این دسر شیک و جذاب را برای پذیرایی سرو کنید.
 نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − هفت =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا