سالاد نودل
سالاد یکی از پیش غذاهایی است که مورد علاقه افراد زیادی قرار دارد. همچنین از بعضی سالادها می توان به عنوان وعده سبک غذایی نام برد. یکی از انواع این سالاد ها، سالاد نودل است. نودل یک توع ماکارونی یا پاستا نیمه پخته است که فقط کافی است در آب جوش قرار بگیرد و آبکش شود. این سالاد را می توان به عنوان پیش غذا در مهمانی ها و یا عصرانه در تولد ها سرو نمود.
مواد لازم برای ۴ نفر
- نودل :۲ عدد
- فلفل دلمه ای رنگی: ۲ عدد
- کنسرو ذرت: ۱ قوطی
- زیتون سبز یا سیاه بدون هسته: ۱ بسته
- هویج: ۴ عدد متوسط
- کنجد برای تزیین
- پیازچه خرد شده :۱۰ ساقه
مواد لازم برای سس
- خردل نصف: قاشق چایخوری
- عسل: ۱ قاشق چایخوری
- سویا سس: به مقدار لازم
- روغن زیتون :۱ قاشق غذاخوری
- آبلیمو :۱ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل و پودر سالاد: به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد نودل
مرحله اول
برای تهیه سالاد نودل خوشمزه و مخصوص در ابتدای کار، داخل یک قابلمه مناسب مقداری آب به همراه ۱ قاشق سوپخوری روغن مایع می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا آب به نقطه جوش برسد، سپس نودل را به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
پس از گذشت ۵ دقیقه نودل را از قابلمه خارج کرده و درون یک کاسه آب سرد می ریزیم تا پخت آن متوقف شود. بعد نودل ها را آبکش کرده و وقتی که آب آن رفت، آن را کنار می گذاریم. هویج خرد شده بخار پز می کنیم.
مرحله سوم
وقتی که تقریبا نیم پز شد، داخل آب سرد می ریزیم و آبکش می کنیم. درون یک کاسه، فلفل دلمه ای و هویج و زیتون سبز و پیازچه خرد شده را اضافه می کنیم. در یک کاهس دیگر مواد مربوط به سس را می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم تا یک دست شود.
مرحله چهارم
سپس با مواد سالاد مخلوط می کنیم و مواد را به نودل اضافه می کنیم. کنجد روی آن می پاشیم و تزیین می کنیم. سپس سالاد را درون یخچال قرار داده و می گذاریم تا سرد شود و مزه ها به خورد هم برود. سپس آن را سرو می کنیم.نوش جان.