آشپزیانواع کیککیک و شیرینی

کیک نارنگی

طرز تهیه کیک نارنگی

کیک نارنگی

کیک نارنگی
کیک نارنگی

کیک نارنگی یکی از انواع کیک های ساده خانگی است که با رسپی های بسیار متنوعی درست می شود.

مواد لازم کیک نارنگی

  • آرد :۲ پیمانه
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • شکر: ۱ پیمانه
  • روغن مایع: ½ پیمانه
  • آب نارنگی :¾ پیمانه
  • زست پوست نارنگی: ۱ قاشق مرباخوری
  • بکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
  • وانیل: نوک قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک نارنگی 

مرحله اول

برای تهیه کیک نارنگی ساده در ابتدای کار تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل درون یک کاسه مناسب اضافه می کنیم، سپس با دور تند همزن برقی به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه مخلوط می کنیم تا بافت مواد روشن و کش دار شود.

مرحله دوم

حالا نارنگی را می شوییم، سپس پوست آن را با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم. در ادامه روغن مایع را به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس مجددا با دور تند همزن برقی به مدت ۱ دقیقه در حد مخلوط شدن هم می زنیم.

مرحله سوم

در این مرحله آب نارنگی را به همراه زست نارنگی درون مخلوط تخم مرغ می ریزیم و مجددا با همزن برقی در حد مخلوط شدن هم می زنیم. در ادامه مخلوط آرد و بکینگ پودر را درون الک می ریزیم، سپس ۳ مرتبه الک می کنیم.

مرحله چهارم

حالا مخلوط آرد را طی ۳ مرحله درون مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و با لیسک مایه کیک را به صورت دورانی به یک سمت مخلوط می کنیم تا بافت آن یکدست شود. در ادامه فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله اجازه می دهیم فر به طور کامل گرم شود. در ادامه درون قالب مورد نظرمان را با مقداری روغن مایع چرب می کنیم، سپس آرد پاشی می کنیم و قالب را بر می گردانیم تا آرد اضافی از قالب خارج شود.

مرحله ششم

حالا مایه کیک را درون قالب می ریزیم، سپس قالب را چند مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم تا حباب های موجود در مایه کیک از بین برود. در ادامه قالب را طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم کیک به مدت ۵۰ دقیقه درون فر بماند تا بپزد.

مرحله هفتم

در این مرحله پس از گذشت این زمان یک سیخ چوبی یا خلال دندان در مرکز کیک فرو می بریم، سپس خارج می کنیم، در صورتی که مایه کیک به خلال دندان یا سیخ چوبی نچسبیده بود، کیک کاملا پخته است.

مرحله هشتم

حالا کیک را از از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم به طور کامل خنک شود، سپس از قالب خارج می کنیم. در ادامه کیک را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم، سپس با برش های نارنگی تزئین کرده و سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × پنج =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا