آشپزیغذا های مدرنغذا های ملل

پیراشکی مرغ

طرز تهیه پیراشکی مرغ

پیراشکی مرغ

پیراشکی مرغ
پیراشکی مرغ

پیراشکی مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که در سراسر جهان به عنوان یک غذای بین المللی شناخته می شود.

مواد لازم خمیر پیراشکی

  • آرد حدود: ۲ لیوان
  • شکر :۱ قاشق غذاخوری
  • پودر خمیر مایه: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک: ½ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • ماست: ۵ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: نصف لیوان
  • آب ولرم: ۱ لیوان

دستور تهیه خمیر پیراشکی مرغ

مرحله اول

برای تهیه خمیر پیراشکی ابتدا آرد را به همراه شکر، نمک و پودر خمیر مایه فوری داخل یک ظرف جادار می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم، سپس وسط مواد را با دست باز می کنیم و تخم مرغ را به همراه ماست، روغن مایع و آب ولرم به ظرف اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا مواد را با قاشق یا لیسک مخلوط می کنیم و در صورتی که خمیر شل بود کم کم آرد اضافه می کنیم تا خمیر جمع شود. توجه داشته باشید که خمیر باید کمی چسبندگی داشته باشد و نباید بیش از حد آرد اضافه کنید، چون خمیر خشک می شود.

مرحله سوم

پس از اینکه خمیر جمع شد آنرا به مدت ۱۵ دقیقه ورز می دهیم و چند بار محم به سطح کار می کوبیم تا کاملا منسجم شود. در ادامه خمیر را به یک ظرف گود منتقل می کنیم و روی آنرا با سلفون می پوشانیم و در یک جای گرم قرار می دهیم تا استراحت کند.

مواد میانی پیراشکی مرغ 

  • سینه مرغ: ۱ عدد
  • قارچ: ۱۰۰ گرم
  • سوسیس :۱ عدد
  • پیاز: ۱ عدد متوسط
  • پنیر پیتزا :۲ قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه ای: ½ یک فلفل متوسط
  • رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  • سیر: ۱ حبه
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
  • زردچوبه و روغن: به مقدار کافی

دستور پخت پیراشکی مرغ

مرحله اول

برای تهیه پیراشکی مرغ مجلسی ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا طلایی و سبک شود. سپس سوسیس را به صورت نگینی خرد می کنیم و به پیار اضافه می کنیم.

مرحله دوم

سوسیس را خوب تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود، سپس قارچ و فلفل دلمه ای را نگینی خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. حالا مواد را چند دقیقه تفت می دهیم که قارچ آب بیندازد و آب اضافی آن به طور کامل تبخیر شود.

مرحله سوم

در ادامه رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا طعم خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود، سپس سیر رنده شده را اضافه می کنیم و پس از آن مرغ خرد شده را اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا رنگ مرغ تغییر کند.

مرحله چهارم

در آخر مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا ادویه ها با مواد کاملا یکدست شوند. حالا مواد میانی را کنار می گذاریم تا خنک شوند و به سراغ آماده کردن خمیر پیراشکی می رویم.

مرحله پنجم

خمیر را از ظرف خارج می کنیم و کمی ورز می دهیم تا هواگیری شود، سپس سطح کار را آردپاشی می کنیم و خمیر را با رودنه به قطر ۵ میلی متر پهن می کنیم. حالا با قالب گرد خمیر را قالب می زنیم و روی هر خمیر قالب خورد کمی از مواد میانی می ریزیم.

مرحل ششم

نیمه دیگر خمیر را روی مواد بر می گردانیم و لبه های آنرا با چنگال فشار می دهیم تا به هم بچسبند. حالا داخل یک تابه گود مقداری روغن می ریزیم که پیراشکی ها هنگام سرخ شدن در روغن شناور باشند، سپس روی حرارت متوسط قرار می دهیم.

مرحله هفتم

پس از اینکه روغن داغ شد، پیراشکی ها را داخل روغن می اندازیم تا سرخ شوند، سپس روی دستمال حوله ای یا توری فلزی قرار می دهیم تا روغن اضافی شان خارج شود، سپس به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − 13 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا