لازانیا رولی تابه ای
لازانیا رولی یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با دستورها و مواد بسیار متنوعی تهیه می شود. همانطور که مطمئنا می دانید برای تهیه غذاهایی مانند لازانیا به فر، مایکروفر یا توستر نیاز است، اما شاید خیلی از بانوان این وسایل را در منزل نداشته باشند. در این دستور لازانیای رولی را بدون فر و درون ماهیتابه روی گاز درست می کنیم تا همه کسانی که مشکل دسترسی به فر را دارند بتوانند به راحتی این غذای خوشمزه را در منزل درست کنند.
مواد لازم برای ۶ نفر
- ورق لازانیا: ۱۰ عدد
- گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم
- پیاز: ۱ عدد درشت
- کالباس خشک: ۱۰۰ گرم
- فلفل دلمه ای رنگی :½ لیوان
- پنیر پیتزا: ۳۰۰ گرم
- آویشن :۱ قاشق چایخوری
- فلفل سیاه :۱ قاشق چایخوری
- نمک و روغن :به مقدار کافی
مواد لازم سس سفید
- شیر: ۱ لیوان
- آرد :۱ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
طرز تهیه لازانیا رولی تابه ای
مرحله اول
برای تهیه لازانیای رولی خوشمزه بدون فر ابتدا پیاز را پوست می گیریم و می شویییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم.داخل تابه ای کمی روغن می ریزیم و روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم و پیازها را در تابه می ریزیم.
مرحله دوم
سپس تفت می دهیم تا نرم شوند و گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم و به تفت دادن همچنان ادامه می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند و کمی زردچوبه و فلفل سیاه روی گوشت می پاشیم و وسط تابه را کمی باز می کنیم و رب گوجه فرنگی را می افزاییم
مرحله سوم
حالا به مدت ۱ دقیقه تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود و بعد همگی مواد را زیر و رو می کنیم و ۱ لیوان آب اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم و صبر می کنیم تا گوشت با حرارت بسیار ملایم بپزد و آب موجود در آن تبخیر شود.
مرحله چهارم
سپس فلفل دلمه ای را می شوییم و کلاهک ،هسته های آن را جدا می کنیم و به صورت نگینی خرد می کنیم.قارچ ها را نیز پوست می گیریم و آبکش می کنیم و روی تخته آشپزخانه به صورت حلقه ای خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله پنجم
زمانیکه از آب موجود در گوشت فقط در حد ۳ الی ۴ قاشق غذاخوری باقیمانده فلفل دلمه ای ها را به آن اضافه می کنیم و همگی مواد را مخلوط می کنیم و صبر می کنیم تا آب گوشت کامل تبخیر شود و فلفل دلمه ای ها نیز نرم شوند.
مرحله ششم
(می توانید کمی کالباس نیز به این ترکیب گوشت اضافه کنید)داخل قابلمه ای آب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم و تا آب به جوش بیاید و بعد ورقه های لازانیا را داخل آب قرار می دهیم تا به مدت تقریبا ۲۰ دقیقه نرم شوند.
مرحله هفتم
لازانیاهای نرم شده را کنار هم داخل سینی قرار می دهیم.بعد سس بشامل را آماده می کنیم.شیر را داخل قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و آرد را کم کم به آن اضافه می کنیم و با همزن دستی خوب مایه را می زنیم
مرحله هشتم
تا به قوام سس برسد و خودش را کمی بگیرد و از روی حرارت بر می داریم و کمی نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم و کنار می گذاریم. پس از آماده کردن مواد میانی،کف قالب یا تابه دوطرفه را با فرچه چرب می کنیم
مرحله نهم
سپس لازانیا را روی میز کار قرار می دهیم و از مواد گوشتی روی آن می ریزیم و بعد کمی از قارچ های ورقه شده و در لایه بعدی پنیر پیتزا می ریزیم و آرام لازانیا را رول می کنیم و داخل تابه قرار می دهیم. همگی ورقه های لازانیا رول شده را کنار یکدیگر قرار می دهیم.
مرحله دهم
در آخر روی هر رول از سس بشامل می ریزیم و کمی پنیر پیتزا می ریزیم و درب تابه را می گذاریم تا با حرارت بسیار ملایم به مدت ۴۰ دقیقه لازانیا ما بپزد. بعد از گذشت ۳۰ دقیقه می توانید برای ادامه مراحل درب تابه را بر دارید.
مرحله یازدهم
کمی فلفل دلمه ای و قارچ روی پنیر پیتزا آب شده روی هر رول بریزید و مجددا درب تابه را بگذارید تا ۱۰ دقیقه دیگر لازانیا بپزد و روی آن نیز بعد از پخت ببینید زیباتر شده است.بعد هر رول را در بشقاب قرار می دهیم و با سس مورد نظرتان نوش جان کنید.