آشپزیپیش غذاغذا های مللفست فود

سیب زمینی پنیری

طرز تهیه سیب زمینی پنیری

سیب زمینی پنیری

سیب زمینی پنیری
سیب زمینی پنیری

سیب زمینی پنیری یکی از پیش غذاهای معروف و پرطرفدار است که در کنار غذاهای فست فودی سرو می شود.

مواد لازم برای ۲ نفر

  • سیب زمینی: ۲ نفر
  • پنیر پیتزا: ۲۰۰ گرم
  • آویشن: ½ قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی

دستور پخت سیب زمینی پنیری

مرحله اول

برای تهیه سیب زمینی پنیری رستورانی ابتدا سیب زمینی ها را پوست می گیریم، سپس به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و به همراه ۲ لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و به مدت ۵ دقیقه روی حرارت قرار می دهیم تا سیب زمینی ها نیم پز شوند.

مرحله دوم

پس از گذشت ۴۵ دقیقه سیب زمینی ها را آبکش می کنیم و به مدت ۱۰ دقیقه داخل آب یخ قرار می دهیم تا نشاسته اضافی سیب زمینی ها خارج شود، سپس سیب زمینی ها را روی یک پارچه تمیز پهن می کنیم تا خشک شوند.

مرحله سوم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخل آن می ریزیم و سیب زمینی ها را سرخ می کنیم. پس از سرخ کردن سیب زمینی ها را روی دستمال حوله ای یا توری فلزی قرار می دهیم تا روغن اضافی شان خارج شود.

مرحله چهارم

البته می توانیم سیب زمینی ها را به جای سرخ کردن در روغن داخل فر قرار دهیم تا بپزند که سلیقه ای می باشد. در ادامه سیب زمینی ها را داخل یک ظرف مناسب می چینیم و مقداری نمک و فلفل سیاه روی سیب زمینی ها می پاشیم.

مرحله پنجم

در ادامه پنیر را روی سیب زمینی ها می ریزیم و به سلیقه خود مقداری قارچ ، ذرت و … روی پنیر می ریزیم و در فر که از ۱۰ دقیقه قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده ایم قرار می دهیم تا پنیر به طور کامل ذوب شود.

مرحله ششم

حدود ۲۰ دقیقه زمان برای آب شدن پنیر کافی است. در پایان چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی پنیر طلایی شود. ظرف را از فر خارج می کنیم و آویشن را روی سیب زمینی پنیری می ریزیم و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − هشت =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا