آشپزیانواع کیککیک و شیرینی

کیک دارچینی

طرز تهیه کیک دارچینی

کیک دارچینی

کیک دارچینی
کیک دارچینی

کیک دارچینی یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی درست می شود.

مواد لازم کیک دارچینی

  • آرد: ۲ پیمانه
  • تخم مرغ: ۳ عدد بزرگ
  • دارچین: ۲ قاشق غذاخوری
  • شکر: ۱ پیمانه
  • روغن مایع :½ پیمانه
  • شیر: ۱ پیمانه
  • وانیل: ½ قاشق چایخوری
  • بکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
  • پودر کاکائو (اختیاری): ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک دارچینی

مرحله اول

برای تهیه کیک دارچینی خوشمزه ابتدا تمام مواد یخچالی را از ۳۰ دقیقه قبل از یخچال خارج می کنیم تا با دمای آشپزخانه هماهنگ شوند. در ادامه قالب مورد نظرمان را با کاغذ روغنی یا روغن جداکننده پوشش می دهیم.

مرحله دوم

در این مرحله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به خوبی گرم شود و زمان آماده شدن مایه کیک معطل نشویم. در ادامه تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله مواد را با دور تند همزن مخلوط می کنیم تا بافت مواد کشدار و سفید رنگ شود. در ادامه شیر و روغن را به ترتیب اضافه می کنیم و هر کدام را به مدت یک دقیقه مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد یکدست شوند.

مرحله چهارم

حالا آرد را به همراه بکینگ پودر، پودر دارچین و پودر کاکائو مخلوط می کنیم، سپس دو مرتبه الک می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه ترکیب آرد را مجددا درون الک می ریزیم و روی مواد درون کاسه الک می کنیم.

مرحله پنجم

در همین حین مواد را با لیسک مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه پس از اینکه مایه کیک کاملا یکدست شد، آنرا درون قالب می ریزیم، سپس قالب را دو مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم تا حباب های درون مایه کیک از بین بروند.

مرحله ششم

در این مرحله قالب را درون طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت ۴۵ تا ۵۵ دقیقه درون فر بماند تا کیک به طور کامل بپزد. در نهایت کیک را از فر خارج می کنیم و پس از خنک شدن، به صورت دلخواه برش می زنیم.نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده − پنج =

دکمه بازگشت به بالا