بورانی لوبیا سبز
زمانی که هوا رو به گرمی میرود، محبوبیت غذاهای سبک دوچندان میشود. لوبیا سبز یکی از سبزیجاتی است که انواع غذاهایی که با آن درست میشوند، طرفداران زیادی دارند. این غذا که علاوه بر سبک بودن بودن، رژیمی و سالم است میتواند برای زمانهایی که فرصت کافی ندارید و به یک غذای سالم و خوشمزه احتیاج دارید، گزینه مناسبی باشد.
مواد لازم برای ۴ نفر
- لوبیا سبز ۴۰۰: گرم
- پیاز: ۱ عدد
- روغن: به مقدار کم
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- ماست: ۱ کاسه بزرگ
- پودر پول بیبر (فلفل قرمز پرک) :به مقدار لازم
- سیر: به مقدار لازم
- کره :به مقدار لازم
- فلفل قرمز :به میزان لازم
دستور چخت بورانی لوبیا سبز
مرحله اول
ابتدا لوبیاها را به میزانی که در نظر گرفتهاید، شسته و تمیز کنید. سپس سر و ته آن را بریده و به اندازه دو سانت خرد کنید.
مرحله دوم
سپس لوبیاها را حدود پنج دقیقه در آب در حال جوش ریخته و سپس آنها را آبکشی نمایید. حتما اجازه دهید آب لوبیا کامل کشیده شود.
مرحله سوم
پس از آبکشی کردن لوبیا سبز، پیازها را هلالی خرد کرده و درون یک تابه با روغن کم تفت دهید. در این مرحله اجازه ندهید رنگ پیاز زیاد تغییر کند.
مرحله چهارم
پس از اینکه پیازها تفت داده شد، لوبیا سبز را افزوده و با حرارت ملایم اجازه دهید به همراه پیاز کمی سرخ شود. در این مرحله نمک و فلفل سیاه را میزانی که به ذائقهتان سازگار است اضافه کنید.
مرحله پنجم
باید توجه داشته باشید که اگر میخواهید پیاز و لوبیا سبز بیشتر بپزند، میتوانید به تابه کمی آب اضافه کنید و صبر کنید تا آب غذا کامل تبخیر شود. سپس آن را در ظرفی که مدنظرتان است، سرو کنید.
مرحله ششم
سیر را پوست گرفته، رنده کنید و به ماست اضافه کنید. سپس مخلوط سیر و ماست را روی لوبیاهایی که در ظرف سرو کردید، بریزید.
مرحله هفتم
برای کامل شدن طرز تهیه بورانی لوبیا سبز و تزیین آن، روی غذا مقداری پودر پول بیبر و فلفل قرمز را با کره تفت دهید و روی بورانی بریزید. اکنون بورانی آماده شده و میتوانید نوش جان کنید. برخی ترجیح میدهند بورانی را سرد میل کنند، به این منظور، باید مدتی آن را در یخچال قرار دهید.
سلام، ما آذریها به بورانی لوبیا لپه و برنج هم اضافه میکنیم،یعنی به همه بورانیها
امتحان کنید،عالی میشه