هات داگ
هات داگ یکی از انواع ساندویچ های بین المللی و بسیار پرطرفدار در سراسر جهان است.
مواد لازم برای ۴ نفر
- سوسیس هات داگ: ۴ عدد
- پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم
- نان باگت: ۴ عدد
- قارچ: ۲۰۰ گرم
- گوجه فرنگی (اختیاری): ۲ عدد
- خیار شور (اختیاری): ۸ عدد
- سس فرانسوی: ۲ قاشق غذاخوری
- روغن و آویشن :به مقدار کافی
دستور پخت هات داگ
مرحله اول
ابتدا روی سوسیس ها به صورت مارپیچ با یک کارد تیز برش ایجاد می کنیم تا زمان سرخ کردن مغز پخت شوند. حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و باید به اندازه ای روغن داخل تابه بریزیم که هات داگ ها داخل روغن شناور باشند.
مرحله دوم
با این روش هات داگ ها پفکی و بزرگ می شوند ولی خب چون ریختن این اندازه روغن به صرفه نیست می توانید هات داگ ها را به صورت معمولی در روغن کم سرخ کنید. پس از اینکه هات داگ سرخ شد چند قطره آب داخل تابه می اندازیم و درب آن را می گذاریم تا بخار ایجاد شود.
مرحله سوم
با این کار هات داگ ما حجیم و مثل هات داگ های خیابانی پفکی می شود. حالا داخل نان های باگت مقداری سس فرانسوی یا هر نوع سس دیگری به دلخواه می زنیم و سوسیس هات داگ سرخ شده را داخل نان قرار می دهیم.
مرحله چهارم
داخل ساندویچ هات داگ به جز سوسیس و سس چیز دیگری وجود ندارد اما اگر دوست داشته باشید می توانید مقداری گوجه فرنگی و خیارشور خرد شده به همراه چیپس سیب زمینی خلالی نیز داخل ساندویچ خود قرار دهید.
مرحله پنجم
حالا ساندویچ ما اماده است و باید قارچ و پنیر را اماده کنیم. ابتدا قارچ را خرد می کنیم و به همراه کمی روغن تفت می دهیم تا آب اضافی شا تبخیر شود، سپس پنیر را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا پنیر به طور کامل ذوب شود.
مرحله ششم
حالا قارچ و پنیر را داخل نان باگت روی هات داگ می ریزیم و ساندویچ را به صورت داغ سرو می کنیم. البته اگر می خواهید هات داگ را به روش تنوری سرو کنید باید قارچ را تفت دهید و به همراه پنیر روی ساندویچ بریزید.
مرحله هفتم
ساندویچ هات داگ اماده شده را به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا پینر ذوب شود، سپس گریل را چند دقیقه روشن می کنیم تا پنیر روی ساندویچ طلایی شود، سپس سرو می کنیم. نوش جان.