آشپزیایتالیاییغذا های ملل

پاستای لیمویی

طرز تهیه پاستای لیمویی

پاستای لیمویی

پاستای لیمویی
پاستای لیمویی

پاستای لیمویی یکی از انواع پاستاهای خوشمزه و ایتالیایی است که با رسپی های مختلفی پخته می شود.

مواد لازم برای ۲ نفر

  • اسپاگتی: ۱ بسته
  • لیمو ترش تازه: ۲ عدد
  • روغن زیتون: ۵ قاشق سوپخوری
  • سیر: ۲ حبه
  • برگ ریحان: ۱ دسته کوچک
  • پنیر پارمیزان: ۴ قاشق سوپخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی

طرز تهیه پاستای لیمویی

مرحله اول

برای تهیه پاستا لیمویی خوشمزه در ابتدای کار یک قابلمه مناسب را تا نیمه پر از آب کرده و مقداری نمک به آن اضافه می کنیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت زیاد قرار داده و اجازه می دهیم آب درون قابلمه به نقطه جوش برسد.

مرحله دوم

زمانی که آب جوش آمد، اسپاگتی را به قابلمه اضافه می کنیم، سپس اجازه می دهیم اسپاگتی درون آب جوش بماند تا کاملا پخته و نرم شود. در این فاصله پوست لیمو ترش ها را با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم.

مرحله سوم

حالا آب لیمو ترش ها را گرفته و به همراه پوست لیمو ترش، پنیر پارمزان و روغن زیتون درون یک کاسه بزرگ ریخته و مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب شوند. زمانی که اسپاگتی کاملا پخته شد، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم.

مرحله چهارم

حالا ۱ لیوان از آب درون قابلمه را برای تنظیم غلظت سس کنار می گذاریم، سپس اسپاگتی را آبکشی کرده و درون کاسه حاوی سس می ریزیم. در ادامه ریحان را می شوییم و به صورت درشت خرد کرده و به کاسه حاوی سس می افزاییم.

مرحله پنجم

حالا همه مواد را با هم مخلوط کرده تا به سس آغشته شوند، سپس مقداری از آب اسپاگتی به کاسه می افزاییم تا سس به خوبی مزه دار شود. توجه داشته باشید به دلیل شور بودن آب اسپاگتی و پنیر پارمزان، نمک را با احتیاط اضافه کنید.

مرحله ششم

در این مرحله مقداری فلفل سیاه به کاسه اضافه کرده و مخلوط می کنیم، سپس روی اسپاگتی مقداری پنیر پارمزان و ریحان خرد شده می ریزیم و با اسلایس های لیمو ترش تزیین کرده و سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × سه =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا